Jesenji home komadi: Tekstura
Jesenji home komadi: Tekstura

Jesenji home komadi: Tekstura

Kada se bira dekoracija, tekstura je ono što svaki komad čini još upečatljivijim, potvrdiće svaki dizajner enterijera. Kako nam se polako bliži jesen, tako nam raste i potreba da promenimo „bar nešto“ u svom domu. To je prirodno, ili kako mi volimo da mislimo, nužno. Zato smo se već potrudili da odaberemo svoje omiljene komade za ovu jesen koji imaju jednu zajedničku stvar. Upečatljivu teksturu. Pripremite se za jesenji pohod na home elemente za dom uz naš interesantan predlog. Prepišite ili nemojte, ali ove sezone dekoracija voli teksturu te ona igra odlučujuću ulogu prilikom kupovine.

Ono što je definitivno jeste da je rebrasti momenat kod dekoracije ono što se od prošle sezone prenosi na ovu. U prošloj smo prvo voleli rebraste elemente od stakla. Sada se okrećemo porcelanskim i keramičkim rebrastim dekorativnim elementima. Ono što je velika novina jesu krzneni jastučići, presvlake i ćebad. Ukoliko nas pitate, ova nas novina raduje. Tako smo i u ovom slučaju izdbvojili svoje omiljene komade. Bojes u naravno, zagasite, nežnije, zemljane. Bez jarkih boja, ove jeseni izgleda igramo na sigurno. Sa druge strane, zagasite tonove jesen najviše voli.

Mi smo izdvojili komade poznatih robnih kuća i salona nameštaja što zanči da će i vama kupovina biti mnogo jednostavnija. Ako ne sami primeri mogu poslužiti u vidu smernica.

Journal Fins: Tekstura

Foto: Instagram @kellywearstler/GIR Store/SOBA 23/JYSK/H&M Home/Zara Home

Učitati još
Zatvori