Jesen bez stresa – uz JYSK pronađite svoj HYGGE trenutak
Jesen bez stresa – uz JYSK pronađite svoj HYGGE trenutak

Jesen bez stresa – uz JYSK
pronađite svoj HYGGE trenutak

Leto je za većinu ljudi sinonim za opuštanje i odmor. Jesen kuca na vrata, a sa ovim godišnjim dobom i mnogo obaveza i zadataka koje često izazivaju stres. Vodeći se danskom filozofijom jednostavnosti, uživanja u sitnicama koje život znače, JYSK je na društvenim mrežama pokrenuo kampanju HYGGE je tamo gde je JYSK koja ima za cilj da podseti na važnost pronalaženja svoje stress-free zone; svaki dan bez obzira na to gde se nalazite.

Hygge – Danski odgovor na burn-out

Poznata je činjenica da se Danci smatraju najsrećnijom nacijom na svetu, a da li je razlog toga njihova filozofija stila i načina života? Tzv. hygge naglašava kreiranje malih svakodnevnih rituala koji izazivaju opuštanje, udobnost i sreću i ova filozofija se zalaže za uživanje u malim stvarima, kao na primer opuštanje uz šoljicu čaja, golicanje sa detetom, omiljenu knjigu ili jednostavno odmaranje sa pogledom na šumu uz hrskavi keks. Hygge je danski odgovor na burn-out, a mi smo proverili kako su poznate influenserke poput Bojane Bajac, Marijane Kinđer, Sandre Pecić i Ive Parađanin prihvatile ovaj način življenja.

 

Bitan je osećaj, a ne lokacija

Povratkom sa godišnjih odmora i početkom razdoblja promenljivog vremena, mnogi će poželeti da u svoj dom unesu malo topline. Kvalitetno i udobno provedeno vreme u domu ili van njega ključno je za odmor preopterećenog organizma. JYSK i ove sezone ima jedinstven jesenji asortiman koji naglašava balans, mir, udobnost i posvećenost detaljima. Kampanja HYGGE je tamo gde je JYSK podstiče kombinaciju hygge trenutaka. To podrazumeva osećaj prostranosti koji se postiže fleksibilnim rešenjima, okruglim oblicima i uz mrvicu boje; stvaranje smirene atmosfere upotrebom mekanih materijala i malih dekoracija koje prostoru daju lični pečat.

Učitati još
Zatvori