Predstavljamo vam japandi stil dizajna u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled
Predstavljamo vam japandi stil dizajna u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled

Predstavljamo vam japandi stil dizajna u koji
ćete se zaljubiti na prvi pogled

Sve je više Instagram profila koji svoj content baziraju na prezentaciji enterijera jednog stana. Lagali bismo ako kažemo da ih u našem saved folderu nema nekoliko kojima se vraćamo kada nam je potrebna inspiracija. Jedan od njih je definitivno stan profila @ttthese_beautiful_thingss u čiji ćete se japandi stil uredjenja zaljubiti na prvi pogled.

O tome koliko su Nemice kul i koliko imaju smisla za estetiku i uređenje enterijera smo vam već prikazali kroz stylish stan profila @jess.at.home.

Iako se po svom dizajnu u potpunosti razlikuju, ova dva enterijera nam pokazuju da devojke iz Berlina znaju šta rade. One jednostavno znaju kako se postiže ta neopisiva estetska lakoća postojanja, u kojoj je nekako sve u skladu, bez obzira za koji pravac uređenja enterijera se odlučile.

@tthese_beautiful_thingss

Japandi stil

Pojam japandi stil predstavlja novitet u svetu dizajna. On zapravo predstavlja kombinacija dve vrste dizajna, a to su japanski i skandinavski minimalizam. Japandi stil je fokusiran na tople i neutralne tonove. Tu dominiraju prirodni materijali i takozvana clean atmosferu u stanu. Ona naglašava estetiku praznog prostor, ali sam enterijer čini luksuznijim od skadinavskog stila.

Glavna karakteristika ovog pravca jeste da, iako odiše elegancijom, prostor uređen u japadni stilu poseduje ugodan i topao / kaokodkuće / osećaj.

Svi pravi ljubitelji enterijera će već na prvu primetiti nestvarne Plinth Grand i Plinth Cubic mermerne stolove brenda MENU koje ovom stanu daju dozu hotelske elegancije. Neke od modela ovog brenda moguće je kupiti i kod nas u okviru Gir Store.

A tu je naš lični favorit GUBI F. A. 33 Wall Mirror. Postavljen tako da pruža pogled na savršeno uredjen kutak u hodniku, koji nekako više odaje osećaj da ste upravo kročili na postavku neke Modern Design izložbe u Berlinu ili Milanu, nego da ste u prostoriji koja bi po svojoj nameni trebalo da služi spajanju ostalih prostorija u stanu.

@tthese_beautiful_thingss
@tthese_beautiful_thingss
@tthese_beautiful_thingss
@tthese_beautiful_thingss

Ono što je fenomenalno kod @ttthese_beautiful_thingss jesta način na koji vlasnica stana, Victoria, kombinuje luksuzne design unikate sa pristupačnim komadima nameštaja, Pravi primer je IKEA fotelja koja dominira dnevnom sobom i ormanom koji se pruža duž cele spavaće sobe.

Tu su takodje i DIY momenti u vidu okruglog trpezarijskog stola i girlish stočića za šminkanje, koji je svojevremeno sama vlasnica napravila. Oni su ti koji daju poseban šarm ovom minimalističkom stanu.

@tthese_beautiful_thingss
@tthese_beautiful_thingss

Upravo kombinacija luksuza i funkcionalnosti, minimalizma i art momenta daje savršenu sinergiju ovom prostoru. Taj sklad čini ovaj stan pravim modernim umetničkim delom, zbog kog vam prsti već kuckaju po tastaturi tražeći neke od brendova koji čine sastavni deo @ttthese_beautiful_thingss porodice.

@tthese_beautiful_thingss
@tthese_beautiful_thingss

Foto. Instagram

// @tthese_beautiful_thingss

Učitati još
Zatvori