Influenserka Darja Barannik i njen bajkovit skandinavski enterijer
Influenserka Darja Barannik i njen bajkovit skandinavski enterijer

Influenserka Darja Barannik i njen
bajkovit skandinavski enterijer

Bili smo ubeđeni da smo ludački zaljubljeni u njene modne izbore, sve dok nismo videli njen životni prostor. Influenserka Darja Barannik nam je na Instagramu predstavila delove svog bajkovitog stana u Oslu, a mi želimo da prepišemo sve!

Skandinavski enterijeri oduvek su bili svojevrsne oaze neutralnih tonova, sa pažnjom usmerenom na detalje. Kako u ovim predelima vlada minimalizam kada je dizajner enterijera u pitanju, time su se vodile i arhitekte poznate influenserke kada su osmišljavali kako će da izgleda njen stan iz snova.

Skandinavska oaza neutralnih tonova

Mešavina tamnog drveta i prirodnih svetlih materijala dobitna je jednačina za dreamy enterijer. Stan visokih plafona izložen je velikoj količini dnevnog svetla što automatski stvara vrlo umirujuću energiju.

Glavni dnevni boravak ima dodatni lounge produžetak, a drveni naizgled izbledeli parket daje efekat stare countryside kuće. U uglu dnevne sobe postoji mini ugradni kamin koji sigurno pravi sjajnu atmosferu kada dođe zimski period.

Darja Barannik
@darjabarannik
@darjabarannik

THE bedroom

Spavaća soba se svetli etison prostire od zida do zida, što je karakteristično za američke domove.  Pored kreveta, centralni deo zida krasi viralno ogledalo nepravilnog oblika i teddy fotelja. Ormani su u boji zidova pa se stiče efekat da je prostor dosta veći nego što zaista jeste, a kao i u kuhinji tako i u spavaćoj sobi dominiraju detalji od tamnog drveta.

darja barannik
@darjabarannik
darja baranik
@darjabarannik
@darjabarannik
@darjabarannik

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori