Home tour: Lidija Lešić otvorila vrata svoje kuće na Visu
Home tour: Lidija Lešić otvorila vrata svoje kuće na Visu

Home tour: Lidija Lešić otvorila
vrata svoje kuće na Visu

U potrazi za savršenom letnjom destinacijom često se inspirišemo Instagram objavama, a ako nas pitate hrvatsko ostrvo Vis je definitivno broj 1. Biser splitskog arhipelaga, Vis je jedno od  najlepših i najčarobnijih ostrva. Njegove plaže redovno pronađu svoje mesto na listama najlepših na svetu. Stoga je poslednjih nekoliko godina jedna od popularnijih letnjih destinacija. Međutim, ono što nam je ovoga puta zapelo za oko jeste kuća koju je preuredila regionalna influneserka čiji stil obožavamo – Lidija Lešić.

Poznata modna influenserka i dizajnerka  objavom na Instagramu pre mesec dana najavila je da završava sa preuređenjem kamene kuće na Visu. Lidija Lešić je ugostila Journal tim u kući u kojoj i vi možete iznajmiti sobu za odmor.

Kamena kuća na Visu

Uz ovo ostrvo vezana je lepim sećanjima, te se odlučila na veliki poduhvat preuređenja stare kuće sa suprugom. Moramo priznati da su nam već prvi kadrovi dočarali kako će izgledati jednom kada bude u potpunosti dovršena – i nismo se prevarili.

Lidija Lešić regionalnu modnu scenu osvojila je svojim prepoznatljivim modnim stilom koji donosi spoj elegancije i najpoželjnijih modnih trendova. Prepoznatljivi modni stil i estetiku udahnula je i u sopstveni brend My Choice. No kako smo imali prilike videti, ni uređenje enterijera nije joj strano. Smisao i ljubav prema estetici ističu se u detaljima koji prevladavaju u ovoj kamenoj kući.

Neutralni tonovi, prirodni materijali, ratan, nežne nijanse, kamen u kombinaciji s drvetom – sve to dočarava opušten ostrvski život. Isprana boja zidova rezultira izgledom koji podseća na kamen ili čak akvarelnu sliku. Savršeno je upotpunjena plavim okvirima na prozorima koji unose dašak Mediterana u enterijer.

Lidija je kanalisala svoj istančan stil i ljubav prema estetici kreirajući savršeno mesto za letnji odmor i beg od gradske vreve. Moramo priznati kako bismo rado proveli godišnji u ovakvoj jednoj kamenoj kući. LISSA Home nalazi se u centru grada i u blizini je plaže.

Journal u gostima Lidija Lešić

S radom na kući koja nosi ime Lidija i suprug Kazimir započeli su pre tri godine, a svoje uzbuđenje Lidija je podelila na Instagramu uz opis:

Cek proces koji traje sada već tri godine isplati se kada vidimo ovo. Svaki dan rada, muke, brige, sekiracije, truda, vremena. Sav uloženi novac, ne odustajanje kada je bilo najteže, i brušenje i šmirglanje i bojenne i restauriranje sopstvenim rukama. Zajednička ljubav, snaga i podrška doveli su nas ovde gde smo sada. OGROMAN projekat koji smo preuzeli na sebe! Bez lažne skromnosti, @kazimir.lesic, preponosna sam na nas i našu najlepšu kuću!

Jedino što možemo reći jeste da se trud isplatio te da je stvorena jedna predivna oaza koja odražava život na ostrvu te ljubav prema prirodi. Ako još  niste krenuli na godišnji, evo ideje kuda se možete uputiti (ako ne ove godine, onda iduće). Jednu od soba možete rezervisati putem Bookinga.

Preuzeto sa Journal.hr / Foto: Privatna arhiva

Učitati još
Zatvori