Proleće je: Trend cvetnog printa se prenosi i na dekoraciju, a to nam potvrđuje i H&M HOME kolekcija
Proleće je: Trend cvetnog printa se prenosi i na dekoraciju, a to nam potvrđuje i H&M HOME kolekcija

Proleće je: Trend cvetnog printa se prenosi i na dekoraciju, a to nam potvrđuje i H&M HOME kolekcija

Iako je brend H&M HOME prve nagoveštaje estetike koja će krasiti prolećnu kolekciju dao već početkom godine, čini se da se s dolaskom proleća paleta boja proširila. Naime, nakon home statement komada u žutoj i zelenoj boji, H&M HOME glasa za odlazak u prirodu i outdoor iskustvo. Dominaciju preuzima roze boja, ali i neodoljivi cvetni dezeni. Dekorativne & cozy elemente pronalazimo u komadima čija estetike ne leži u minimalizmu, naprotiv. Koloritni dezeni su oni kojima dajemo prednost, te koji korespondiraju sa svim bojama koje tokom proleća krase i samu prirodu. U nastavku donosimo detalje i izdavajamo naše favorite.

Just breathe – it’s time to go outside

Dolazak proleća doneo je sunčane dane i toplije vreme, a postoji li lepši način da u njima uživamo do boravka u prirodi? Okupljanje i obedovanje izvan kuće je opcija u kojoj neobično uživamo. Upravo će izbor mnogih tokom nadolazećih prolećnih praznika biti odlazak u prirodu. Mi uvek glasamo za sve outdoor varijante –  bilo da je reč o pikniku i odlasku na izletišta, u vikendice ili jednostavno uživanju u dvorištu ili na terasi.  Ukoliko pripadate onom delu populacije koji posebnu pažnju polaže u detalje, znajte da prolećnu paletu boja možete preneti i na dekoraciju stola.

Cvetna rapsodija kakvu želimo

Ove sezone glasamo za cveće u svim varijantama. Bilo da je reč o prirodnom cveću u saksiji, ili neodoljivom buketu u vazi, cvetni dezeni jednako su poželjni i na stolnjacima, jastučnicama, salvetama i servisima za ručavanje. Ovog proleća hrabro kombinujemo različite šarene dezene. Tako, stolnjak cvetnog dezena možemo ukombinovati sa jastucima na pruge, ili jednostavno, možemo ukombinovati nekoliko dekorativnih jastučnica različitih koloritnih dezena. Vaze, svećnjaci i salvete su nezaobilazan deo dekoracije stola, te čine one elemente koji upotpunjuju celokupan utisak, potvrđujući važnost detalja. Cvetna rapsodija tako, ovog puta, dolazi kako kroz prirodno cveće, tako i snagu boja koju donose različiti dezeni. Zaključak – This spring, we believe in the power of colors! 

Journal finds: H&M HOME komadi inpirisani prolećem

 

Foto: Instagram @hmhome/ www2.hm.com

Učitati još
Zatvori