Gwyneth Paltrow vas poziva da provedete vikend u njenom domu
Gwyneth Paltrow vas poziva da provedete vikend u njenom domu

Gwyneth Paltrow vas poziva da
provedete vikend u njenom domu

U domove poznatih uvek volimo da zavirimo, iako su to najpre virtuelne posete. Ipak, sve češće postaje moguće – barem za odabrane pojedince – da odsednu u domovima holivudskih zvezda. Najpre je Seth Rogan u saradnji sa platformom Airbnb otvorio vrata jedinstvene vikendice, kako bi promovisao novu liniju svojih proizvoda. Ovog puta, na isti korak odlučila se i Gwyneth Paltrow. Njen dom u kalifornijskom gradiću Montesinu biće dostupan za iznajmljivanje tokom jednog vikenda u septembru. I to uz lični doček glumice!

Domaćica je svoj dom u Montesinu opisala kao jedinstveno utočište umirujućeg dizajna. Filozofija pri opremanju doma ista je onoj koju je Gwyneth utkala u svoj (kontroverzni) wellness brend goop. Zamišljen kao prostor za meditaciju, pronalaženje mira i opuštanje, dom u Montesinu obiluje zemljanim tonovima i minimalističkim (ali luksuznim!) detaljima koji podstiču na relaksaciju i odmor.

Bukiranje će biti moguće od 15. avgusta, za odsedanje dve osobe 9. septembra. Tada će najbrže zakupce Gwyneth lično sačekati na ulazu, dok će u smeštaju pronaći goop (beauty) proizvode koji će nahraniti  “telo, um i dušu”.

Osim toga, gosti mogu da uživaju u vođenim sesijama meditacije, ali i jedinstvenim goop-inspired obrocima. Ipak, domaćica tvrdi da je najdragocenije ono što ćete poneti svom domu nakon ovog iskustva – a to su „vredne tehnike uz pomoć kojih možete nastaviti svoj put ka emocionalnom zdravlju“.

S obzirom na to da nam last minute odmor u Kaliforniji nije bio u planu, i ovog puta biramo virtuelni obilazak.

Foto: Airbnb

Učitati još
Zatvori