Iznajmite AirBnB u Los Anđelesu i glumac Seth Rogan dolazi u paketu
Iznajmite AirBnB u Los Anđelesu i glumac Seth Rogan dolazi u paketu

Iznajmite AirBnB u Los Anđelesu i glumac
Seth Rogan dolazi u paketu

Zamislite da vaš omiljeni glumac ili glumica izdaju svoj stan, pa uz to još ponude da se družite sa njima i zajedno bavite grnčarijom. I dok će za nas, fanove Toma Hardyja, to verovatno ostati samo pusto priželjkivanje, ukoliko je Seth Rogan neko koga radije gledate na platnu (mada nam je teško da u to poverujemo), onda ta mogućnost nije isključena. Štaviše, ovog februara će biti i sasvim ostvariva.

Za (svega?) 42 dolara po noćenju iznamljujete smeštaj čiji je Seth domaćin, zahvaljujući specijalnoj saradnji glumca sa platformom AirBnB. Pozicioniran među holivudskim brdima, dom nudi pogled na panoramu Los Anđelesa. Enterijer predstavlja jedinstvenu oazu zemljanih tonova, prirodnih oblika i mid-century motiva, uz dodatak po kojeg modernog elementa.

Mnogi od komada nameštaja i propratnih dekoracija zapravo dolaze iz kolekcije brenda Houseplant. „Kućna biljka“, kako bi naziv glasio u prevodu, zapravo je kompanija koju je Seth Rogan osnovao sa grupom svojih prijatelja. U svojoj ponudi ima najrazličitije vrste proizvoda – od keramičke linije koju je glumac lično dizajnirao do gramofona i ploča za isti na koje su nasnimljeni raznoliki muzički miksevi. Ono što ih povezuje jeste da su svi osmišljeni za uživanje u kanabisu, s obzirom da je to jedan od Sethovih omiljenih hobija.

Osim prenoćišta, u cenu ulazi i mogućnost za druženje sa Sethom nad grnčarskim točkom, kao način da sa glumcem pronađete zajednički kreativni jezik. Tako, osim iskustva, iz smeštaja možete poneti i novu keramičku vazu.

Iako se prilika za upoznavanje sa kanadskim glumcem čini već dovoljno plemenitim činom, ova ponuda zapravo jeste humanitarnog karaktera. Prihod od uplaćenih noćenja biće doniran neprofitnim organizacijama koje pomažu porodicama pogođenim Alchajmerovom bolešću. Smeštaj će biti dostupan za iznajmiljivanje američkim državljanima od 7. februara, u tri pojedinačna termina – 15, 16. i 17. februara.

Fotografije preuzete sa: AirBnB

Učitati još
Zatvori