Lokalni wishlist: Gazar Eun
Lokalni wishlist: Gazar Eun

Lokalni wishlist: Gazar Eun

Kroz epizodu lokanih objects of desire smo krenuli spontano iz ogromne ljubavi / opsesije / prema enterijerima i dizajnerskim komadima iz ove kategorije kojih je na domaćem tržištu sve više. Danas upotpunjujemo našu interior design wishlist-u i dodajemo Eun, lokalnog i svim Journal čitaocima dobro poznatog brenda Gazar. Eun je definitvno jedan od onih na kog smo odmah stavili etiketu worth having u 2023. godini.

/ @ga.zar /

E U N.

Eun predstavlja novi proizvod brenda Gazar koji se zapravo sastoji iz dva interior design predmeta – Eun lampe i lustera. Prateći ručno rađenu prirodu svakog proizvoda, Gazar modeli su jedinstveni i neponovljivi. To je slučaj i sa Eun lampom i lusterom čija je akrilna baza ista, ali u zavisnosti od vaših preferencija može imati različitu ulogu prilikom igre svetlosti u vašem domu.  

Svaki Eun model sastoji se od dva ručno pravljena akrilna sloja, što svaki od primeraka čini unikatnim i samo vašim. Ovakav način izrade Gazarovim najnovijim nosačima svetlosti dodaje novu notu autentičnosti, pored njihove upečatljive feminin teksture nalik na svilu, koju ne očekujete da ćete pronaći prilikom potrage za lusterom ili lampom. Inicijalna ideja kreatorke materijalizovana je u vidu nežne skulpture koja vam naizgled donosi svetlost kroz tkaninu koja pleše na vetru. To ga definitivno čini dizajnerskim komadom koji se našao na ultimativnoj interior design wishlisti Journal redakcije.

 

/ GAZAR - EUN /
/ GAZAR - EUN CHANDELIER /
/ GAZAR - EUN CHANDELIER /
/ GAZAR - EUN /

photo. Instagram

/ / @ga.zar

Učitati još
Zatvori