Enterijer i moda naša su dva omiljena igrališta: Predstavljamo igrač(ic)e koje znaju kako da ih spoje
Enterijer i moda naša su dva omiljena igrališta: Predstavljamo igrač(ic)e koje znaju kako da ih spoje

Enterijer i moda naša su dva omiljena igrališta: Predstavljamo igrač(ic)e koje znaju kako da ih spoje

U digitalnom svetu nekako kao da ne postoji granica kada je lifestyle segment u pitanju. Beauty playground sve više igra po modnim pravilima, dok je pak moda danas više nego ikada zastupljena u sferi enterijera. Na putovanja ne idemo bez unapred isplaniranih outfit-a, a tehnologija i dizajn implementacijom veštačke inteligencije svoju romansu preneli su na stepenik više.

S tim u vezi, danas smo odlučili da spojimo naše dve omiljene [ među jednakim ] ljubavi i vidimo gde se i na koji način preseca ta, od skoro nevidljiva, granica modnog i interior design sveta. U ovoj mix and match igri dresove sa brojem devet nose the coolest devojke virtuelnog sveta koje prosto igraju za nijansu bolje od ostalih.

 

/ @vikiandthekid /

Moda + enterijer =

/ @vikyandthekid /

Žena, majka i definitivno jedna od the most stylish girls out there. Viky Rader je osnivačica i kreativnia direktorka brenda Viky Rader Studio, i osoba koja svoj autentični stil prenosi kako na modu i beskrajno originalne odevne kombinacije, tako i na segment enterijera gde svoj istančan ukus reflektuje jednako vešto. Njen dom čije slike rado deli sa svojom Instagram publikom, kao i enterijer office-a dva su primera u praksi da interior design heaven zaista postoji. Mi samo ne možemo da se odlučimo da li bismo od Viky pre posudili komade koje svakodnevno čuvamo na svojoj wishlisti ili office tips and tricks za uređenje enterijera. U bilo kom slučaju svakako bismo bili u win [ -win ] situaciji.

/ @thecarolinelin /

Potpuni minimalizam i estetika istovremeno svedene i čiste, ali moćne prirode leži u stvarlaštvu i stilu Caroline Lin, digitalne kreatorke i osobe čiji personalni ukus se preslikava i na njen njujorški stan. Ravne linije, monohromatski vajb i paleta neutralnih tonova upotpunjena statement komadima – da, govorimo i o Caroline garderoberu, ali i o pracvu uređenja enterijera koji kao da govori NY is in the house. Na prvu nas je zaljubila našom all time favorite – Camaleonda sofom, a zbog sposobnosti da uz pomoć detalja i pažljivo kombinovanih komada ova devojka u potpuno različite modne [ i enterijerske ] kombinacije unese jaku dozu Lin pečata ubrzo je zadobila status naše ultimativne girl crush i dobila Journal-ovih maksimalnih 12 points iz predmeta moda i dizajn.

/ @anoukyve /

Verujemo da ne postoji osoba koja sebe smatra modnim ili enterijer ljubiteljem, a da bar jednom nije svratila na profil Anouk Yvevizualne umetnice koja nam servira mantru less is more [ fun, chic, elegant.. ]. Svoju umetničku prirodu izkazuje kroz sopstveni modni brend Talje, a za umetničko platno uz pomoć kog svakodnevno prikazuje elegantne outfite koristi enterijer svog doma. Da femininity is not dead – Anouk je savršen primer, a lekcije o otmenosti, elegantnom vizuelnom identitetu i stilskoj dosednosti prepisujemo od nje, dok apsolutno svaki komad enterijera njene spavaće sobe šaljemo na listu izabranih objects of desire.

Foto. Instagram

@vikyandthekid   @thecarolinelin   @anoukyve

Učitati još
Zatvori