Objects of desire: donosimo vam omiljene interior design komade za 2022. godinu
Objects of desire: donosimo vam omiljene interior design komade za 2022. godinu

Objects of desire: donosimo vam omiljene
interior design komade za 2022. godinu

Postoje odredjeni interior design pieces koji su više od estetičnih i funkcionalnih proizvoda za kuću. Nešto kao art itself koji krase dom. Sa ekspanzijom decor estetike na instagramu sve češće se ponavljaju odredjeni komadi koje imamo prilike da vidimo u domovima naših omiljenih it devojaka, showroom-ovima, pa i u našim enterijer pričama. Stoga smo danas za vas odabrali 5 the pieces koji su star of the show za 2022. godinu. Možemo se kladiti da, ako ste decor zaljubljenici, bar jedan od ovih predmeta / koje mi razumljivo zovemo objects of desire / već imate sačuvani na vašoj ultimativnoj wishlisti.

// 01. Camaleonda sofa //

Camaleonda sofa je definitivno jedan od onih go big or go home komada koji nikako nije on the budget strani ali je zasigurno umetnost sama po sebi.  Mi smo je prvo primetili kod nemačke influenserke Mirjam Flatau koja je svoju minimalističku estetiku savršeno prenela sa mode na interior design. I uredjenje svog pariskog stana u kome glavnu ulogu igra upravo naš object of desire no.01 Camaleonda sofa. Neobičog geometrijskog oblika. Sa autentičnim nisko postavljenim jastucima i sedištem, kao i sa beskrajnom mogućnošću preuredjenja i kombinovanja Camaleonda sofa koju je dizajnirao Mario Bellini 1970. godine definitivno može da se predstavi  / i postavi / kao umetnička skulptura. And we would all fall for it!

@bebitalia
@bebitalia

// 02. Kink vaza //

Kink vaza brenda Muuto jedan je od onih komada koji u potpunosti menjaju koncepciju tradicionalne vaze. Kao i samog pristupa umetnosti aranžiranja cveća. Alli je takodje jedan od onih pieces koji će se definitvno naći na našoj birthday wishlisti / uostalom kao i sve iz ponude GIR Store /. Kink vaza napravljena je od porcelana koji je glaziran sa unutrašnje strane za osećaj rafiniranog dodira i izgleda. Svojim dvostrukim  otvaranjem Kink vaza dodaje skulptorski osećaj svakoj sobi čak i onda kada nije u upotrebi. Dolazi u tri boje: light blue, sand i dusty pink. S obzirom da mi ne možemo da se odlučimo koja je lepša od koje, vama ostavljamo odabir boje. I u nastavku pišemo adresu za dostavljanje poklona.

@muutodesign
@muutodesign

// 03. Ripple Champagne čaše //

I dalje ostajemo u GIR interior Disneyland svetu ali ovog puta se iz dnevne sobe selimo u kitchen/dinnig room gde stanuju Ripple Champagne čaše brenda Ferm Living koje su deifintivno star of the show svih kućnih zabava. Ako nam nije svejedno iz kakvih šoljica pijemo kafu, onda nam tek nije svejedno iz kojih pijemo ultimativno piće naše redakcije – šampanjac. Set Ripple Champagne čaša izradjene su od nežnog duvanskog stakla, a talasasta struktura spoljašnjosti im daje neobičan i dinamičan izraz. Svaka čaša je ručno radjena, a boje u kojima dolaze su energična i misteriozna smoked grey i elegantna clear, odnosno providna varijanta. Od visokih preko dezertnih i vinskih čaša, pa sve do Ripple karafe-a, zapravo zaljubljeni smo u celokupnu Ripple kolekciju. Ali s obzirom na naš karakter i afinitete za dobrim provodom odabir prosto prirodno pada na Champagne kolekciju. U to ime cheers!

@mija_mija
@mija_mija

// 04. Ultrafragola ogledalo //

Ultrafragola ogledalo remek delo je italijanskog arhitekte i dizajnera Ettore Scottsass koje predstavlja i ogledalo i lampu istovremeno. Ovaj nežan, girly/artsy led komad je definitvno jedan od najpoželjnijih i najtražnijih art&decor predmeta u 2022. godini. I takodje je parče  enterijerskog raja koji nam je preko potreban / čitajte preko željen /.

Zaobljeno pink ogledalo Ultrafragola verovatno je jedno od najpoznatijih od mnogobrojih Scottsass dizajna. Konstruisan tako da kada se osvetle cevasta svetla u ogledalu pretvaraju belu opalinsku akrilsku školjku u zadivljujući pink ekran. Ovo jedinstveno, pojedinačno numerisano, ponovno izdanje i danas proizvodi ista firentinska kompanija, a samo ogledalo se pordaje sa Sertifikatom o autentičnosti . I to pod sloganom savršeno ružičasto selfie ogledalo.  Sada shvatate odakle pojam prekopotreban.

// 05. Billy biblioteka //

Tamo gde se susreću funkcionalnost, ultimativna classy estetika i pristupačna cena tamo je i Ikea Billy biblioteka. Da ne bude da smo u ovoj enterijerskoj priči odabrali samo overprice / i overrated / komade predstavljamo vam jedan od bisera Ikea kompanije, a to su upravo police koje čine Billy bioblioteku.

Billy je moderna bibllioteka koja može da se prilagodi na mnogo načina i za brojne namena, a ne samo za knjige. Billy može da bude mala i skromna, ali i velika i ponosna baš kako vi odlučite da je ukombinujete u svoj enterijer. Stoga ne čudi da je baš ovaj proizvod izabran za najporodvaniji Ikea proizvod.

Uz pomoć naših omiljenih interior design i DIY devojaka pronašli smo neke od najboljih enterijer prostora u kojem Billy biblioteka predstavlja central piece. U nastavku teksta sa vama delimo načine na koji je možete ukombinovati i u svojoj dom, tako da on odiše modernom elegancijom. I tako da vas svako ko udje u vaš stan upita: ko vam je pravio ovu biblioteku i kako tako dobro izgleda?

photo. Instagram

/ / @bebitalia   / / @muutodesign   / / @mija_mija

Učitati još
Zatvori