Enterijer i moda – afera u dva čina
Enterijer i moda – afera u dva čina

Enterijer i moda – afera u dva čina

Na igralištu enterijer meets moda igramo utakmicu broj 0.2. Koje devojke digitalnog sveta su se ovog puta upisale u listu strelaca, odnosno govoreći Journal-ovim rečnikom koje od njih igraju za nijansu cooler ovu igru spajanja umetnosti mode i dizajna enterijera, saznajte u nastavku.

/ @oljaryz /

Moda + enterijer =

/ @oljaryz /

Dnevna soba kao savršen setting? Uprvavo je to slučaj Olja Ryzevski čiji Ig account sublimira najbolje od mode, putovanja, dizajna i enterijera. Njen stil sličan je načinu na koji je pristupila uređenju enterijera svog doma – sveden kolorit with a pop of color, statement komadi i autentična prezentacija. Enterijer njenog stana opisali bismo jednostavnom sintagmom feminine Berlin, a dozu @oljarz coolnes prenosimo pravo u Beograd, gde modne i dizajnerske lekcije prepisujemo od ove umetnice i fotografkinje.

/ @shawnysander /

You live in a parking garage – pitanje koje je očigledno više puta postavljeno Shawny Sander. U njen dom iz snova parkiran je upravo i auto iz snova, a sam projekat je delo njenih ruku na kojem je radila sedam godina. DIY projekti, istančan ukus za estetiku i [ opet ta ] doza nemačkog nekonevncionalnog minimalizma vinuli su Shawny na sam vrh liste naših ultimativnih crush girls. Zato bilo da je reč o stilu, komadima nameštaja koje pažljivo bira za svoj dom ili inspiraciji kada su fotografije u pitanju @shawnysander has it all.

/ @kristin_rodin /

Kristin Rodin dobro je poznato ime u svetu kako mode, tako i enterijera. Njen dom nepresušan je izvor inspiracije kada je fokus na elegantnom dizajnerskom izrazu, dok je njen stil sveden, minimalistički i ženstven. Mermer, drvo, ratan ujedinjeni sa skandinavskim nepretencizonim stilom, upotpunjeni sa ponekim dizajnerskim komadom – Kristin zna kako da sada već planetarno popularan termin quiet luxury primeni u praksi interior design-a, ali i kada su stilske vežbe u pitanju. Zato je profil @kristin_rodin stanica na koju se često vraćamo kako bismo interior 101 časove savladali bez pravljenja početničkih grešaka.

Foto. Instagram @oljaryz   @shawnysander   @kristin_rodin

 

Učitati još
Zatvori