Ispratite mikro trend chunky posuđa uz naš spisak lokalnih brendova
Ispratite mikro trend chunky posuđa uz naš spisak lokalnih brendova

Ispratite mikro trend chunky posuđa uz
naš spisak lokalnih brendova

Lokalno volimo te i uvek ćemo te voleti – ovako bi glasio kraj ljubavnog pisma ako bismo ga slali na adrese svih lokalnih preduzetnika. To koliko je bitno podržati svoju zajednicu, znaju svi oni koji od nje na neki način zavise. Zbog toga smo nakon teksta o najavi mirko trenda koji popularizuje chunky posuđe, ispratili i gde možete da ga kupite i to onako kako svi mi najviše volimo, sveže i handmade in Serbia.

Studio keramike CVAT // Ema Beguš

Mnogo puta smo do sada isticali rad talentovane Eme Beguš, koja pored svojih divnih komada od keramike za prodaju održava i radionice keramike. Ko do sada nije imao prilike da sarađuje sa njom, ne zna šta propušta kada je reč o tačnom i jasnom dogovoru ali i kvalitetu. Njeni ručno rađeni unikatni komadi definitivno zaslužuju da budu pojačanje u vašem domu.

Ukoliko želite lično da se uverite u kvalitet, studio CVAT čeka vas na adresi Gajeva 6.

Studio_keramike_natasabojanic

Zemunčanka koja je definitivno jedinstvena u čitavoj zemlji po svojim interesantnim proizvodima od keramike, naša je omiljena stanica kada je reč o keramičkom posuđu. Njeni komadi su 1/1 chunky a trenutno, za razliku od svih ostalih, ima i najveću ponudu. Od šolji za kafu, do vaza i činija za voće, sve što zamislite možete pronaći kod Nataše Bojanić.

Ukoliko vam je volja, njen studio možete posetiti i lično na adresi Beogradska 11.

marmade.ceramics

Ukoliko volite jednostavnu ali chunky dekoraciju i posuđe, dizajnerka Marija Pucarević Stijović može da vam ponudi upravo to. Njeni ručno rađeni keramički proizvodi koji najviše čine šolje, tanjiri, tacnice i činije definitivno važe za one koji mogu potpuno da oplemene dom.

 

Keramika.na & other experiments

Dok smo tražili posuđe koje bi odgovaralo opisu našeg trenda, otkrili smo i domaći brend u povoju. Ono što možemo da vam kažemo jeste da će chunky posuđe biti još jednostavnije kupiti. Poželite dobrodošlicu keramičkom handmade timu i pogledajte njihove komade.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori