Black is back! Crni komadi dekoracije su ponovo moderni
Black is back! Crni komadi dekoracije su ponovo moderni

Black is back! Crni komadi
dekoracije su ponovo moderni

Ljubitelji minimalizma ovaj način dekorisanja doma nikada nisu ni zanemarili. Ukoliko postoji boja koja može da deluje elegantno, sofisticirano a ujedno jednostavno to je crna. I ne, ovo nije tekst u ko ćemo vam predočiti gotičarske načine uređenja doma. Naša tema su upečatljivi komadi, nameštaja i dekoracije koji mogu potpuno vizuelno da izmene prostor. Ukoliko je baš to ono što vam je potrebno, imamo za vas predloge koji mogu potencijalno da uđu u obzir prilikom uređenja doma.

Donosimo vam interesantne primere i nadamo se da ćete uspeti da ispoljite svoju kreativnost.

@_bezhnardesign

Vratimo crno u domove

Ukoliko ste mislili da je ovo previše „monoton“ i depresivan način da uredite svoj dom, moramo da vas razočaramo. Crna boja, ukoliko se lepo ukombinuje može da odaje utisak „skupog“ prostora. Sa druge strane, elegancija i momentalni i jak efekat su nešto što, bilo koji crni komad nameštaja ili dekoracije ističe.

Da bi sve imalo smisla, savetujemo vam da se igrate sa različitim nijansama crne, kao i kombinaciju sa drugim bojama poput, bele, nude, slonove kosti, cigla crvene, sve nijanse sive ali i braon. Tu je ujedno i dobar odabir oblika, igra sa svetlošću u prostoriji i mnogo zelenila koje će da „oživi“ čitav prostor.

@inspiredbyhouse
@inspiredbyhouse
@styledt.de
@styledt.de

Journal finds: Crni komadi nameštaja i dekoracije

Kako bismo vam sve navedene savete što bolje predočili, izdvojili smo omiljene primere dobre crne dekoracije, ali i komada nameštaja. Uz veoma malo trdua, crnu jednostavno možete da unesete u svoj dom, ukoliko ona ne dominira pretrano kao na fotografijama i našim primerima.

Ukoliko ste ipak dovoljno hrabri da i želite da crna bude dominantna boja u vašem domu, savetujemo vam da unapred dobro napravite plan. Takođe, kako bi to bio jedan veoma izazovan projekat, ne bi bilo loše da angažujete dizajnera enterijera.

zara home / ogledalo
zara home / crna posteljina
zara home / dekorativna jastučnica
zara home / posuđe
gir / kožna sofa
gir / dekorativni predmet
H&M Home / vaza
H&M home / dekorativni laneni stolnjak
novo lux
vivre / fotelja

Foto: GIR; Zara Home; H&M Home; Vivre; Instagram

Učitati još
Zatvori