Barbie Dreamhouse: Ultimativni pink enterijer iz snova
Barbie Dreamhouse: Ultimativni pink enterijer iz snova

Barbie Dreamhouse: Ultimativni
pink enterijer iz snova

U susret novom Barbie filmu i beskrajnim najavama u bioskopskim sala pred početak nekog aktuelnijeg filma u kojima nam ultimativna barbika Margot Robbie i skoro neprepoznatljiv Ryan Gosling u ulozi kena, nonšalatno mašu poručujući da ćemo u Barbieland zaviriti tek 20. jula, donosimo priču o gotovo nestvarnoj arhitekturi Barbie kuće u Malibuu.

Vila inspirisana originalnom Barbie Dreamhouse igračkom nalazi se u Malibuu sa panoramskim pogledom na Tihi okean i glamuroznim enterijerom kakav priliči pravoj Barbie estetici. Lični bioskop, beskonačan bazen, zone za meditaciju, dve spavaće sobe i kuhinja koja manifestuje pravu pink poslasticu nalaze se unutar ove svojevrsne palate. Svaki kutak predstavlja ultimativn devojački san svake Barbie zaluđenice.

Na šezdeseti rođendan Barbie je predala ključeve svog doma i omogućila pravim entuzijastima priliku koja se dešava jednom u životu. Naime, pre samo nekoliko godina ova vila našla se na Airbnb-u i najveći fanovi su mogli da provedu dve noći i dožive pravo Barbieland iskustvo. Za svoj rođendan, Barbie je pozvala i neke od zaista uticajnih ljudi poput šampiona u mačevanju Ibtihaja Muhammada koji je u samoj vili održao individualni čak mačevanja, zatim inženjerke vazduhoplovstva Jill Meyers, pa i čuvena profesionalna kuvarica Gina Clarke-Helm. Za makeover bila je zadužena Jan Atkin.

Photo credit. Airbnb

Učitati još
Zatvori