Konačno je stigao prvi teaser za film „Barbie“
Konačno je stigao prvi teaser za film „Barbie“

Konačno je stigao prvi teaser za
film „Barbie“

Barbie je dugoiščekivano ostvarenje Grete Gerwig, koje od svoje najave budi znatiželju mnogih fanova. Nakon brojnih fotografija koje su isplivavale tokom snimanja, sada konačno imamo i prvi zvanični teaser!

U pitanju je film koji potpisuje autorka filmova Lady BirdLittle Women. Barbie tumači Margot Robbie, dok ćemo u ulozi Kena gledati Ryan Goslinga. Između ostalih, u filmu se pojavljuje i britanski glumac Ncuti Gatwa, koga smo upoznali u seriji Sex Education. Glumica Helen Mirren narator je koji nam pripoveda priču o Barbie u ovom nesvakidašnjem ostvarenju.

O radnji filma se i dalje jako malo zna, a ni sam teaser ne otkriva puno. Premijera je zakazana za 21. jul 2023. pa tako nam ne preostaje puno izbora osim da strpljivo iščekujemo taj datum, i nadamo se nekom dodatnom materijalu.

Ipak, ono što su mnogi fanovi uspeli da uoče čak i na osnovu ovog kratkog klipa jeste referenca na jedan drugi film. Naime, izgleda da je pri pisanju scenarija za Barbie, Greta Gerwig bila inspirisana, ni manje ni više, nego radovima Stanley Kubricka. Naime, već u samom teaser-u možemo videti referencu na film renomiranog reditelja, 2001: A Space Odyssey.

Iako baratamo oskudnim informacijama, kadrovi koje smo do sada mogli da vidimo zasigurno upućuju da nas očekuje jedinstveno ostvarenje.

Učitati još
Zatvori