Koliba iz filma „Anatomija pada“ dostupna za iznajmljivanje
Koliba iz filma „Anatomija pada“ dostupna za iznajmljivanje

Koliba iz filma „Anatomija
pada“ dostupna za iznajmljivanje

Napeta radnja filma Anatomija pada nije nas sprečila da na trenutke zamaštamo o boravku među planinskim vrhovima koji su poslužili kao scenografija za misteriozna dešavanja. Iako nam je uzbudljiva priča (i izvedba Sandre Huller) držala pažnju, s vremena na vreme mislima bismo odlutali do kolibe i snežnih proplanka, zamisljajući boravak na istom mestu. Zato nas je obradovalo kada smo saznali da koliba nije samo scenografsko delo, već prestavlja stvarno mesto – koje je moguće iznajmiti putem AirBnB-a.

Koliba se nalazi na jugoistoku Francuske, u regiji Villarembert. Okružena alpskim horizontom, ova oblast nudi mogućnost za otkrivanje uzbudljivih prirodnih bogatstava. Arhitektonski vas takođe očekuje obilje bajkovitih zdanja, baš kao što je i koliba u kojoj je film sniman, a u kojoj možete odsesti po ceni od 90 evra za noć. Još se nadamo da pas poput Snupa predstavlja deo ponude.

Iako enterijer nije uzbudljiv koliko onaj u filmu, mogućnost da na (kontroverznoj) drvenoj terasi dočekamo prolećno jutro, okruženi snežnim vrhovima, dovoljno je da nadomesti taj nedostatak. Justine Triet iskoristila je mudro scenične predele kao kontrast tako da dodatno naglasi uznemirijuće okolnosti glavne junakinje. Mirna priroda dodatno naglašava tragičnost i ozbiljnost filmske priče. Iako na platnu to doprinosi uzbudenju, ipak se nadamo da nas, po dolasku, neće sačekati slučaj misterioznog ubistva koji treba da rešimo.

Ukoliko još uvek niste, film Anatomija pada moći ćete da pogledate u domaćim bioskopima od 18. aprila.

Foto: AirBnB

Učitati još
Zatvori