Donosimo predlog joga studija za početnike u Beogradu
Donosimo predlog joga studija za početnike u Beogradu

Donosimo predlog joga studija za
početnike u Beogradu

Polako se nadamo da će ovo hladno vreme što pre da nas napusti, i razmišljamo o proleću, jer će sa njim doći i veća želja za radom na sebi i novim aktivnostima. U slučaju da ste ove godine odlučili da vaš novi korak bude odlazak na časove joge, počnite na vreme da birate studio kom ćete pokloniti svoju pažnju.

Izdvojili smo četiri studija za koje smatramo da bi mogli da budu nova stanica u vašem životu. Kriterijumi koje smo koristili pri odabiru predloga jesu iskustvo instruktora, cena, lokacija i komentari polaznika.

Surya yoga studio

Ovaj joga studio u Beogradu ima veoma dugu tradiciju i naveliko je poznat svima onima koji su trenutno aktivni u svetu joge. Nalaze se na dve lokacije, VračarKursulina 16a i Novi BeogradAleksandra Dubčeka 28d.

Trenutno, u Surya joga studiju možete pronaći više različitih vrsta časova za različite tehnike poput: Minimal yoge, Vinyasa yoga, Ashtanga yoga, Hatha yoga.

Tokom letnjih dana, Suriya organizuje i časove u prirodi što verujemo da će vam pri donošenju odluke biti od velikog značaja.

Ukoliko do sada niste imali prilike da radite jogu u prirodi, preporučujemo vam da probate jer iskustvo ne može da se poredi sa onim koji dobijamo u zatvorenom prostoru.

Bg joga centar

Ukoliko ste osoba koja ne voli javna okupljanja i to je ono što vas najviše demotiviše kada je reč o tome da krenete na časove joge, imamo sjajnu vest za vas. Otkrili smo joga studio u Beogradu koji održava časove uživo ali prvenstveno online!

Savet broj jedan bio bi, za početak krenite na online časove, a u momentu kada se osetite slobodno priključite se njihovoj ekipi i uživo na organizovanim događajima. Bg joga centar takođe organizuje i joga retreat što će sigurno biti iskustvo za pamćenje obzirom da je reč o odlasku u prirodu, opuštanje uz vežbe disanja pod svetlima zvezda i zajedničkom uživanju sa ostalim članovima centra.

Više možete saznati na njihovom sajtu.

M power yoga

Instruktorka u ovom centru je Martina Tripković, beograđanima poznata kao instruktorka Hatha joge. Pored toga Martina je još i član European Yoga Alliance, a ujedno je i nosilac više različitih sertifikata dobijenih u Evropi i Srbiji za obavljanje časova.

Ukoliko ste u potrazi za velikim profesionalcem, za kojeg ćete biti 100% sigurni da nosi provereno znanje iz sveta joge, pronašli smo studijo za vas.

M power joga centar nalazi se na adresi Bulevar Mihajla Pupina 143 u bloku 30 na Novom Beogradu, a takođe imaju opciju online časova. O Martini kao instruktoru možete saznati više na linku ovde.

SUPAERIAL

Ukoliko ste osoba koja smatra da su joj časovi joge potrebni, ali joj ceo koncept deluje pomalo dosadno, pripremili smo predlog i za vas, a reč je o lebdećoj fitness jogi.

Aerial joga je joga koja se vežba dok ste u vazduhu i dok pokrećete čitavo telo. Trening je podeljen na istezanje, snagu i koreografiju, a kako je jedna od članica opisala, tokom vežbi izgledate poput vodene balerine ali na suvom. Ovaj vid primene joge fantastičan je za one koji vole mnogo zabave, energije i žele da upoznaju bolje svoje telo.

Više o samom terminu Aerial yoga i studiju možete da saznate na njihovom sajtu.  SUPAERIAL studio nalazi se na adresi Ohridska 16 na Vračaru.

Nadamo se da smo uspeli da zadovoljimo sve vas koji ste u potrazi za joga studijem kojem ćete pokloniti poverenje. Potrudili smo se da se svaki od studija što više razlikuju i budu specifični po nečemu, a što se tiče utisaka drugih ljudi, koliko smo do sada uspeli da vidimo svi su pozitivni.

Ukoliko za sada želite da se upoznate sa osnovama joge, savetujemo vam da pređete na naš tekst koji vam otkriva Instagram profile koji mogu da vas uvedu u proces.

Foto: Instagram embed; Pexels.

Učitati još
Zatvori