Pronašli smo jedan cozy stan na Instagramu koji je ostvarenje naše praznične idile
Pronašli smo jedan cozy stan na Instagramu koji je ostvarenje naše praznične idile

Pronašli smo jedan cozy stan na Instagramu koji je ostvarenje naše praznične idile

Znamo da volite naše interior design priče sa fokusom na stanove koji su ostvarenje naših enterijerskih fantazija. Do sad smo vas sproveli kroz jedan super stylish muški stan, pastelnu bajku i mnoge druge u kojima bismo i sami voleli da živimo. Shodno atmosferi prvog dana nove godine, danas vas vodimo u jedan miran cozy stan koji je naš savršen izbor za sve one koj uživaju u harmoničnoj kombinaciji svedenih boja, at home feeling-a i dizajnerskog sklada.

Happy Home Copenhagen – cozy Journal enterijerska fantazija.

Pod Instagram account-om @happyhomecopenhagen,  nalazi se jedna enterijerska poslastica koja je naš odabrani home of choice za lenji praznični period koji je pred nama. Stan čija je vlasnica Katharina, skandinavka, koja jednostavno dobro i sa lakoćom zna da vodi igru zvanu home decor. Upravo takav je i stan koji se našao na našem enterijerskom radaru kao prvi za 2023. godinu. Stan koji predstavlja savršn sklad jednog prostora u kojem dominiraju svedene boje, minimalistički enterijer i izrazito puno svetlosti sinonim je nepretencionzog prostora, u kojem je Katharina postigla savršen enterijerski sklad, gde već na prvi pogled stečete utisak da je nekako sve na svom mestu.

Glavni fokus ovog idličnog ambijenta je savršeno stilizovana prostrana kuhinja koja obiluje estetičnim detaljima. Prava sivo-bela mermerna ploča u kombinaciji sa pastelnim sivo-zelenim kuhinjskim elementima i zlatnim detaljima naterala bi i one sa najmanje kulinarskog afiniteta da provode vreme u ovakvom prostoru. Utisak estetskog sklada upotpunjen je dugačkim drvenim trpezarijskim stolom koji se nalazi u srednjem delu sobe predstavljajući sponu izmedju dnevnog boravka i kuhinje. Rušenjem centralnog zida Katharina je postigla da ceo stan predstavlja jedinstven prostor koji je u potpunosti ispunjen dnevnom svetlošću.

/ @happyhomecopenhagen /
/ @happyhomecopenhagen /

Visoki plafoni, mala količina pažljivo odabranih detalja i Katharinin osećaj za harmoniju stvaraju utisak jednog veoma cozy porstora u kojem je u potpunosti postignut ambijentalni i dizajnerski sklad. Za razliku od naših prethodnih odabira u ovom stanu nema mnogo dizajnerskih komada, već u njemu preovladjuje dosta DIY projekata iza kojih upravo stoji Katharina.

Istu paletu boja ova interior stylist prenela je prilikom enterijera spavaće sobe i kupatila, tako da celokupan stan priča priču koja u fokus stavlja harmoničnu estetiku svedenih kolorita i prirodnih matrijala.

/ @happyhomecopenhagen /

Foto: Instagram / / @happyhomecopenhagen

Učitati još
Zatvori