Candle painting: Viralan TikTok trend oslikavanja sveća
Candle painting: Viralan TikTok trend oslikavanja sveća

Candle painting: Viralan TikTok
trend oslikavanja sveća

Proleće je u punom jeku, a leto na pomolu iako pogled kroz prozor možda govori drugačije. To što još uvek nema onoliko sunca koliko bismo mi voleli, ne znači da već nismo počeli sa pojačanim provođenjem vremena u prirodi, ili barem celodnevnim ispijanjem kafe u baštama kafića. Međutim, ukoliko vam i dalje fali aktivnosti koji će vas posebno uvesti u duh leta, TikTok je ponudio svoje rešenje. U poslednje vreme kruže različiti videi oslikavanja sveća voskom, započevši viralan candle painting trend. Stoga, četkice u ruke.

Bring your friends

Candle painting trend koji je preplavio društvene mreže jeste zapravo iscrtavanja sveća različitim voskom u boji. Osim što je u pitanju aktivnost koja će probuditi vašu kreativnu stranu, (a ne zahteva gotovo nikakvih slikarskih veština) rezultat su unikatne sveće koje će zasigurno uneti poletni duh u vaš enterijer.

Ova aktivnost je utoliko zanimljivija ukoliko je ne radite sami, stoga sugerišemo da sa prijateljima napravite intimno candle painting veče gde ćete zajedno probuditi vašu unutrašnju Bob Ross energiju.

@okpait

painting candles & g&t’s 🕯️🍹

♬ origineel geluid - hanna

How to: Candle painting

Sve što vam je potrebno za ovu aktivnost jesu obične bele sveće, mini sveće u različitim bojama i četkice za slikanje. Naravno, par koktela koji će da probude maštu se podrazumevaju.

Najpre, postavite vaš pribor na podlozi koja će čuvati vaš sto od potencijalnog prosipanja voska. Zapalite vaše sveće u boji i sačekajte da se dovoljno otope tako da možete pokupiti vosak četkicom. Nakon toga, sve što je potrebno jeste da počnete sa iscrtavanjem šara i motiva po vašoj sveći po izboru. Minimalistički dizajn, floran print ili nešto treće, izbor je na vama.

Kada ste zadovoljni sa izgledom vaše sveće, jednostavno odaberite u kom delu doma želite da je izložite. Verujemo da će vam biti žao da je palite, ali snažno preporučujemo da to uradite. Ipak, to samo znači da ćete morati da ponovo okupite prijatelje za još jedno candle painting veče.

Foto: Instagram, TikTok screenshot

Učitati još
Zatvori