Ben Affleck snimio je reklamu za Dunkin’ Donuts – i genijalna je
Ben Affleck snimio je reklamu za Dunkin’ Donuts – i genijalna je

Ben Affleck snimio je reklamu za
Dunkin’ Donuts – i genijalna je

Priznajemo, nismo još uvek videli finalni projekat, ali jesmo fotografije sa snimanja. Ben Affleck je u dobro poznatom maniru rekreirao scenu iz 2020. godine kada su mu zaista ispred kuće u Los Anđelesu ispale kutije omiljenih mu Dunkin’ Donuts. Holivudski glumac godinama unazad važi za jednog od najvećih ljubitelja  popularnih krofni, a rekli bismo da se drži dobro poznate mantre: new year, same brand. Ben se svakako ne odriče svoje opsednutosti any time soon, a već početkom godine započeo je snimanje nove reklamne kampanje čiji prvi kadrovi izgledaju genijalno.

Ben Affleck je 2020. slučajno prosuo kutije Dunkin’ Donuts poslastica ispred svoje kuće u Los Anđelesu, a sve to su dokumentovali paparaci fotografi. Marketinški mag iskoristio je viralnu scenu koju su preneli gotovo svi mediji i u sličnom maniru kreirao reklamnu kampanju dok je na sebi nosio prepoznatljivu kombinaciju koja nedoljivo podseća na onu koju je nosio u trenutku (slatkog) incidenta. Ovog puta na majici mu je pisalo Bed Dad Ever za razliku od one Believe In Boston od pre tri godine. Pored Afflecka, u reklami će se pojaviti i Charli D’Amelio.

Zašto je Ben Affleck jedan od najuticajnijih stratega savremenog marketinga, pitate se? Zato što je nakratko obrnuo igricu i dosadne paparaco fotografe koji ga prate u stopu iskoristio u svrhu reklamiranja sopstvenog sadržaja. Tako je, vođen istom ideologijom, najavio i izlazak filma Air. Podsećamo, Ben je u nekom trenutku počeo da fura limitirane modele Nike patika, a mi smo ga odmah prozvali novim sneakerheadom. Međutim, naivno smo poverovali da je njegov dad next door stil prošlost, da bismo ubrzo saznali da je reč o najavi filma koji govori o nastanku Jordan brenda.

Film Air izašao je prošle godine i pokupio je brojne pozitivne kritike kako publike, tako i filmskih kritičara.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori