Journal x Barcaffè Artist Edition Box: Prvi zavirite u novi box prepun iznenađenja za sve ljubitelje kafe
Journal x Barcaffè Artist Edition Box: Prvi zavirite u novi box prepun iznenađenja za sve ljubitelje kafe

Journal x Barcaffè Artist Edition Box: Prvi zavirite u novi box prepun iznenađenja za sve ljubitelje kafe

Stigao je novi Journal x Barcaffè Artist Edition Box – Journal i Barcaffè predstavili su jednu sasvim posebnu kutiju prepunu sitnih zadovoljstava za maksimalno uživanje. Kafa je najomiljeniji napitak na svetu, a svi volimo da dane započnemo na naš „poseban“ način.

Svako od nas kafu voli na svoj način, bilo to s mlekom, šećerom, ili pak kratku i jaku – jedno je sigurno – za maksimalno uživanje potrebna nam je kvalitetna kafa i naša omiljena šoljica. Upravo zato, svi oni koji uživaju u finoj kafi, a vole i umetnost, sada su došli na svoje. 

Novi box prepun je proizvoda koje će obradovati svakog pravog ljubitelja kafe i svakodnevnih rituala uživanja u tom napitku. U kutiji vas čekaju Barcaffe kapsule. Osim samih kafa tu je i veliko iznenađenje – u svakom boxu dolaze dve šoljice i dva tanjirića iz limitirane Barcaffè Artist Edition 2022. kolekcija šoljica za kafu by Sandro & Lunar.

Pogledajte kako nam je bilo na Journal x Barcaffè Artist Edition događaju

Sandro Slavnić i Slaven Kosanović Lunar poznati su umetnici regije koji su svojim kreativnim radovima na šoljicama za kafu – Lunar veselim crtežima svojih prepoznatljivih mačaka, a Sandro kreativnim i duhovitim porukama – svim ljubiteljima kafe ulepšali buduće trenutke ispijanja kafe. A kako to izgleda kad Sandrotellingstories piše, a Lunar crta, otkrijte u Barcaffè Artist Edition intervjuu.

 

U nastavku donosimo što se sve nalazi u novom Journal x Barcaffè Artist Edition Boxu.

Barcaffè kapsule

Barcaffè Espresso kafa donosi nam neodoljiv spoj nežnih medenih nota i čokolade, a upotpunjena prijatnom cvetnom aromom, sa sasvim blagim ukusom začina i sveže ispečenog hleba. Nema boljeg načina započeti dan nego uz šoljicu vruće kafe iz koje se šire neodoljivi mirisi i arome!

Barcaffe Colombia vrlo je uravnotežen napitak s osvežavajućom gorčinom, u kojem se isprepliću arome zrelog voća i orašastih plodova.

Limited edition kolekcija šoljica by Sandro&Lunar

Šta je dobra kafa ako je ne pijemo iz posebnih šoljica? Poznati umetnici Sandro i Lunar udružili su snage i šoljice iz nove limited edition kolekcije oslikali raznim emocijama; Sandro svojim prepoznatljivim, duhovitim motivacijskim porukama, a Lunar originalnim crtežima svojih prepoznatljivih mačaka.

Spojem ova dva kreativca nastale su najslađe šoljice uz koje će kafa biti još bolja i opuštenija. Kolekcija se sastoji se od devet keramičkih šoljica i tanjirića, a u boxu dolaze po dve šoljice i dva tanjirića.

Osvojite Journal x Barcaffè Artist Edition Box

Barcaffè je odlučio razveseliti čitatelje Journala, i to s deset Journal x Barcaffè Artist Edition Boxova iz ove limitirane serije. Ovim putem imate jedinstvenu priliku da osvojite limitirano izdanje šoljica by Sandro&Lunar. 5 poklon kutija imate priliku osvojiti na našem Facebook profilu, a njih 5 na našem Instagram profilu.

Sve što morate da uradite je:

Za Instagram giveaway:

#1 Lajkovati objavu
#2 Zapratiti @journalsrbija i @barcaffe_capsules
#3 U komentaru označiti prijatelja

Za Facebook giveaway:

#1 Lajkovati objavu
#2 Zapratiti Journal.rs i Barcaffe Capsules
#3 U komentaru označiti prijatelja

Dobitnici Facebook:

  1. Mina Trbović
  2. Ružica Reljan
  3. Mirjana Bogdanović
  4. Danijela Poznić
  5. Perunika Jovanović

Dobitnici Instagram:

  1. @lavitaebella_lena
  2. @ardnassss
  3. @ananikolicrajcevic310
  4. @jovana.vujicic.587
  5. @sto_juznije_to_ukusnije_

Giveaway traje do petka, 28. oktobra, do 14 sati.

Pravila nagradne igre možete pročitati OVDE.

foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori