AVGVST Berlin spaja nakit, tetovaže i Crosby Studio
AVGVST Berlin spaja nakit, tetovaže i Crosby Studio

AVGVST Berlin spaja nakit,
tetovaže i Crosby Studio

Znate da sredom često vežbamo matematiku. Tokom nje smo do sad uglavnom uspostavljali jednačine, međutim ove srede nećemo tražiti rešenje sa jednom ili više nepoznatih – danas ćemo se baviti prostim sabiranjem. A pitanje koje postavljamo jeste šta povezuje tetovaže, nakit i našeg hypebeast miljenika Crosby Studio ? Odgovor tražimo u Journal zbirci zadataka za drugi razred u kojoj je računica jednostavna i glasi:

Nakit + tetovaže + Crosby Studio = AVGVST Berlin

/ avgvstjewelry.com /

AVGVST is beauty and disorder…

AVGVST je brend autentičnog nakita napravljen od recikliranog zlata i srebra, kao i dragog kamenja jasnog porekla. Priča o AVGVST brendu zapravo je priča o jednoj ženi – Natalia Bryantseva koja je kancelariju kreativne direktorke reklamne agencije zamenila radionicom za pravljenje nakita. U 2015-oj godini otvorila je prvi izložbeni showroom u Rusiji, i tada je brend nakita nosio njeno ime, da bi godinu dana kasnije showroom prerasto u pravi shop, a sam brend je dobio naziv AVGVST.

Danas, sedam godina kasnije, AVGVST podrazumeva autentična, atipičan, nekonvencionalan, umetnički nakit koji se već na prvi susret sa našim hypebeast pogledom kandidovao za ultimativnog predstavnika u segment nakita koji prezentujemo i nosimo sredom. Vizuelni identitet, sustainable misija i jak dizajnerski pečat – AVGVST poseduje sve što naš y2k kod afirmiše kao vredno pažnje.

 

 

 

/ avgvstjewelry.com /
/ avgvstjewelry.com /
/ avgvstjewelry.com /
/ avgvstjewelry.com /

The story of AVGVST Berlin.

AVGVST Berlin osnovan je 2019-e godine od strane Natalia Bryantseva kao nezavisna kompanija koja posluje širom sveta. Deo tima iz Rusije prebačen je u Nemačku, a u srcu Berlina je otvoren inovativni store koji pored prodavnice nakita poseduje i studio za tetoviranje. Time je priča o beauty&disorder dobila svoj konačan epilog u kojem svi ljubitelji umetnosti nakita i tetoviranja imaju svoje mesto pod berlinskim suncem. Red wishlist nakita, red tetovaža, politika slobode i brend identitet iz beast-ovskih snova. Ekipa iz ćoška kaže može i targetira AVGVST Berlin kao obavezni stop prvi prvoj sledećoj poseti Berlina. 

Gde je tu Crosby Studio?

Razlog više zbog kog je AVGVST Berlin naša odabrana stanica prilikom posete grada poljupca i razlog više zašto volimo ovaj brend je i činjenica da je za dizajn njihove radnje u potpunosti bio zadužen naš omiljen dizajnerski igrač – Crosby Studios. Pariz je dobio svoj Crosby Café, a ulice Berlina studio u kojem umetnost tetoviranja i nakita žive pod zajednički krovom Crosby dizajna. Mi bismo ako možemo jednu pozivnicu za useljenje, a razlog zašto i ovog puta ostavljamo u vidu niza digitalnih razglednica u kojem AVGVST Berlin radionica predstavlja naš ultimativni hypebeast enterijer iz snova.

/ @avgvst.berlin /
/ @avgvst.berlin /
/ @avgvst.berlin /
/ @avgvst.berlin /
Učitati još
Zatvori