Dizajnerska igraonica Crosby Studios naša je nova hypebeast opsesija
Dizajnerska igraonica Crosby Studios naša je nova hypebeast opsesija

Dizajnerska igraonica Crosby Studios naša
je nova hypebeast opsesija

Da će nam / vam / hypebeast kultura ući u krvotok u tolikoj meri nismo ni bili svesni, sve dok srede nismo počeli da merimo količinom informacija dobijenih Journal temama iz segmenta hypebeast kuture. Hypebeast religija pronašla je svoje mesto u različitim aspektima modnih vesti, beauty trendova i kuture, ali ono gde je ovaj pravac trenutno u svom punom eksponencijalnom rastu jeste dizajn i pristup ultimativnim hypebeast dizajnerskim i enterijerskim rešenjima.

Da još jednom utvrdimo pravilo i ponovimo da od decembra 2k21. sredu više ne zovemo malim petkom, već hypebeast presedanom. Stoga, danas za vas izdvajamo Harry Nuriev-a kao centrafora hypebeast dizajna, a njegov Crosby Studios kao ultimativni design playground u kojem će definitvno svi vaši hypebeast prijatelji želeti da se igraju. So without further ado, lets play!

/ @crosbystudios /
/ @crosbystudios /

C R O S B Y   S T U D I O S.

Crosby Studios je dizajnerski studio osnovan 2014. godine od strane umetnika i arhitekte Harry Nuriev-a. Kreativni izraz Crosby studija ogleda se u širokom spektru dizajnerskih rešenja i instalacija, koje uključuju javne prostore, privatne rezidencije, produkt dizajn, kao i modne i umetničke kolaboracije često prikazane kroz prizmu radikalnog dizajna.

Umetnički kritičari bi rekli radikalan, medjutim kreativan Journal žiri bi iskoristio pojmove autentičan, izuzetan and so hypebeast da opiše rad ovog dizajnerskog studija. Nuriev umetnički izraz, za relativno kratko vreme, pronašao je put do nekih od naših omiljenih hypebeast brendova i u saradnji sa njima kreirao ultimativne hypebeast objects of desire, kao i projekte i instalacije vredne posete.

Stoga ne čudi da je u takmičanju za office furniture Gucci verzija čuvene Pierre Paulin sofe upravo dobila glavnog konkurenta u vidu Balenciaga x Crosby Studios sofe, da smo se zbog The Garage kolaboracije MV Agusta Motors i Nuriev-og studija već upisali na časove motora i da nas ovakav motor obavezuje da nabavimo prateće modne akseksoare koje je Crosby Studios dizajnirao u saradnji sa Ultima Yandex.

/ @crosbystudios /
/ @crosbystudios /

C R O S B Y  C A F F É.

Definitivno projekat koji je nama privukao najviše pažnje jeste Crosby Café u Parizu. Jedno od the hottest places koji se smestio u čuvenom Dover Street Market koncept store mesto je susreta Crosby Studios atipičnog enterijera i prefinjenog francuskog hedonizma smeštenog u srcu Pariza.

Crosbi Studios Cafe je mesto gde možete ući u alternativnu stvarnost u tradicionalnoj pariskoj vili, gde možete dobiti inspiraciju, popiti kafu ili se družiti.

/ Crosby Café, Paris /
/ Crosby Café, Paris /
/ Crosby Café, Paris /

Kada bismo nastavili da nabrajamo sve projekte i kolaboracije Crosby Studios vredne pažnje ova hypebeast sreda bi se pretvorila u hypebeast week. Stoga vam u nastavku ostavljamo neke od projekata, ovog za nas newie, kada je hypebeast dizajn u pitanju. I sa nestrpljenjem čekamo da vidimo šta nam je to Nuriev pripremio za januar 2023. Šuška se da ovog puta u ring sa njim ulazi  jedan od naših favorita kada je reč o ski odevanju – Fulsap.

Samo ćemo reći – can’t wait for winter games to begin!

/ @crosbystudios /
/ @crosbystudios /

photo. Instagram

/ / @crosbystudios   / / @harrynuriev

Učitati još
Zatvori