Workout Apps: Aplikacije koje su nas navele da se pokrenemo
Workout Apps: Aplikacije koje su nas navele da se pokrenemo

Workout Apps: Aplikacije koje su nas
navele da se pokrenemo

Ukoliko je za vas ova godina godina promena tu smo da vas podržimo u tome i olakšamo vam uvođenje zdravih navika. Kako su aplikacije postale glavni tool za organizaciju i prikupljanje novih informacija u to ime smo se potrudili da izdvojimo aplikacije koje bi mogle da vam pomognu u tome da se lakše i brže organizujete u pogledu pronalaženja novih vežbi za posebne delove tela. Specifične opcije koje workout aplikacije nude mogu vam pomoći da na jednom mestu pronađete sve ono što vam je potrebno kako biste bili što fokusiraniji na svoj krajnji cilj.

FitOn

Fit on je aplikacija koja vam dozvoljava pristup programima najboljih trenera širom sveta. Ukoliko ste odlučili da na fitness putovanje krenete sami, bez ličnog trenera, ova aplikacija može vam biti od velike pomoći. Ovu aplikaciju koristi preko trinaest miliona ljudi širom sveta što može biti još jedan pokazatelj njene funkcionalnosti. Pored vežbi za jačanje mišića tela i mršavljenje FitOn aplikacija poseduje i vežbe meditacije koje vam mogu biti veoma korisne kako biste pored svog tela radili i na stabilnosti svog uma.

Ono što nam se dopalo kod aplikacije FitOn je to što poseduje i vežbe za koje vam nije potrebna dodatna oprema što može biti odlično za sve one koji su na samom početku i još nisu stigli da ulože u dodatnu opremu za trening.

Putem ove aplikacije možete da pratite i vežbe popularnih fitness trenera koji rade sa poznatim ličnostima kao što su: Christine Bullock, Julianne Hough i Jonathan Van Ness.

Beachbody on Demand

Ovo je aplikacija kojoj smo ostali verni sve do danas. Beachbody on Demand vam omogućava da birate vežbe u preko sto različitih programa što znači da možete da eksperimentišete na više različitih načina dok ne pronađete program koji vam najviše odgovara. Takođe, aplikacija nudi i niz saveta kako možete da se hranite zdravije kako biste postigli što bolje rezultate, a ukoliko odlučite da koristite suplemente možete da pronađete i informaciju više o tome sa kojima možete najbolje da napredujete u vašoj građi.

Kako svaki rad na sebi zahteva i rad na mentalnom nivou, Beachbody on Demand je aplikacija koja može da vam ponudi i program Mindset Master Classes, vođen od strane stručnjaka koji će vam mogu pomoći da ojačate i svoj mindset.

Burn.fit

Za one koji vole sve odlično da isplaniraju, Burn.fit je aplikacija koja vas možda zainteresuje. Na ovoj aplikaciji možete da beležite intenzitet vežbanja, dane u kojima ste odradili trening, kao i da te iste dane unapred isplanirate. Za dane u kojima ste trenirali možete uneti setove vežbi za koje ste se odlučili i da ih po završetku sve čekirate.

Poznato je da su osobe koje vole da sve bude isplanirano do poslednjeg koraka podjednako i vizuelni tipovi što znači da će vam se Burn.fit aplikacija još više dopasti jer vam nudi pregled svih vaših rezultata od momenta kada ste počeli da je koristite.

Oni koji imaju ekipu sa kojom vole da treniraju, Burn.fit nudi mogućnost da se konektujete i delite svoje rezultate i iskustva putem aplikacije. Eto načina da pozovete svoje prijatelje na challenge.

Burnfit

Foto: burnfit.com; @beachbody.gear; @fitonapp.

Učitati još
Zatvori