Airbnb u Velikoj Remeti: Kućni bioskop, sauna i prostrana priroda
Airbnb u Velikoj Remeti: Kućni bioskop, sauna i prostrana priroda

Airbnb u Velikoj Remeti: Kućni bioskop,
sauna i prostrana priroda

Pominjali smo lepote Fruške gore i dali vam neke od osnovnih smernica kada je reč o ovoj turističkoj destinaciji u Vojvodini. Kako je vreme godišnjih odmora uveliko počelo, kao i čežnja za zimskim destinacijama kako u svetu tako i kod nas, u susret toj potrebi donosimo vam jedan od mogućih načina na koje možete da iskoristite odmor ili vikend.

Jedno od njih je boravak u kolibi koja deluje kao izgubljena u prirodi Fruške gore u delu koji nosi naziv Velika Remeta. Velika Remeta poznata je najviše po prirodi koja je očuvana i uređena i bez obzira što ste blizu ravnice, odaje utisak planinskog osećaja koji samo šuma može da pruži.

Spoljašnji izgled

Na samim fotografijama možemo da steknemo utisak da je reč o kolibi koja zaista može da ponese naziv koliba. Zašto to kažemo? Ovaj Airbnb može da nam ponudi pravi osećaj smeštaja koji je potpuno sastavljen od drveta, interesantno dizajniran sa prostranom terasom i velikim prozorima podseća na skandinavske kolibe koje smo nekada gledali u magazinima.

Kolibe u prirodi su ne samo svetski trend, nego i trend za kojim su svi žudeli u Srbiji. Ispred kolibe nalaze se i drvene klupe sa velikim drvenim stolom savršene za ručavanje ili samo druženje uz topao napitak.

Bitna i nesvakidašnja stvar kod ove kolibe jeste što se u njenom dvorištu nalazi i finska sauna. 

Ukoliko ova koliba bude vaša sledeća destinacija, verujemo da ćete iskoristiti pun potencijal okoline koja okrepljuje čak i preko fotografija.

@rent_a_forest
@rent_a_forest

Enterijer:

Enterijer je na interesantan način spoj modernog i tradicionalnog. Ušuškan ambijent, interesantan raspored i prostranost su ono što ovu kolibu izdvaja od prethodnih o kojima smo imali prilike da pišemo. Inovativnih poduhvata u uređenju enterijera nema, ali je sve sređeno onako da vam užitak na ovom šumovitom predelu Fruške gore bude nezaboravno iskustvo.

Koliba poseduje kućni bioskop sa projektorom i platnom, veliki izbor društvenih igara, kao i kamin za hladnije dane. Sa dve spavaće sobe, kuhinjom i dnevnom sobom, ova koliba može da primi više ljudi. U spavaćim sobama nalaze se, u jednoj veliki bračni krevet, a u drugoj krevet za dve osobe.

Info:

Ovu kolibu možete rezervisati putem Airbnb-a na ovom linku. Takođe, direktnu komunikaciju sa vlasnicima možete ostvariti i putem njihovog Instagram naloga. Kako biste što bolje istražili okolinu Fruške gore i Vojvodine pogledajte njihov vodič ovde.

Foto: Instagram embed; Airbnb.com

Učitati još
Zatvori