Airbnb čarobna rustična koliba u Vojvodini
Airbnb čarobna rustična koliba u Vojvodini

Airbnb čarobna rustična
koliba u Vojvodini

Vojvodina krije jedno Airbnb blago: Rustična koliba u prirodi može biti vaše sledeće stajalište.

Kada smo otkrili ovu kolibu u okolini Vrdnika, prvo što nam je palo na pamet jeste kako je ovo savršen prostor za intimne zabave. Pored toga što ova koliba ima lep unutrašnji enterijer, poseduje i 60 ari zemlje tj. dvorišta koji ima potencijal da se lepo ukrasi i ugosti manji krug ljudi.

KOLIBA IZ BAJKE

Potpuno okružena prirodom, lepe spoljašnjosti, deluje kao prava koliba iz bajke – koja će to biti vaša, na vama je da odlučite. Mi vam prenosimo delić njene čarolije.

MAGIČNI ENTERIJER

Uređena i dekorisana rustičnim elementima odlična je za sve one koji su ljubitelji ovog modela uređenja enterijera, takođe, specifična po svom izgledu može biti pravi ambijentalni užitak svima onima koji odluče da je posete.

Poseduje dve spavaće sobe, u jednoj se nalazi veliki krevet, dok je druga opremljena jednim velikim i jednim singl krevetom.

Ono što nam je takođe palo na pamet kada je reč o ovoj kolibi, jeste njena autentičnost i sposobnost da iznese manje tematske zabave, fotografisanja, ali i da nam pruži osećaj kao da smo prošli kroz vremeplov.

ČUDO PRIRODE

Blizu Vrdnika gde je smeštena koliba nalazi se Vrdnička banja, Fruška gora, prelepo i prostrano veštačko jezero Bešenovo, i izletište Brankovac sa potpuno divljom prirodom. Takođe, blizu je i miran ali lep Novi Sad, za sve ljubitelje estetike ovog grada.

Za početak, ako odlazite prvi put u predeo Vojvodine, savetujemo vam da nikako ne propustite posetu Fruškoj gori, za jedno nezaboravno planinsko iskustvo. Fruška gora nudi i mesta za opuštanje poput lepih kafeterija i restorana, a priroda i lepo uređene staze obradovaće sve vas koji volite da provodite vreme u prirodi i hikingu.

Takođe, možete se raspitati i za dodatne aktivnosti kao što su vožnja kvadom, biciklizam, planinarenje, jahanje konja i mnogde druge.

@fruskagora_mountain_
@fruskagora_mountain_
@fruskagora_mountain_
@fruskagora_mountain_

Srećan put!

 

Foto: AirBnb; Instagram

Učitati još
Zatvori