Portonovi: Idealna destinacija za praznike iz bajke
Portonovi: Idealna destinacija za praznike iz bajke

Portonovi: Idealna destinacija za
praznike iz bajke

Do sada je važilo pravilo da se na more ide leti, a na planinu zimi. Praznike smo navikli da asociramo sa snežnim predelima, ili ako imate manje sreće, saobraćajnom gužvom pod okićenim gradom.

Međutim, šta ako bismo vam ponudili da provedete praznike kraj mora, i zamenite prenatrpane gradske ulice mirnoćom morkse obale? Da, dobro ste pročitali. Praznici su mogući i na moru, a da pritom ne žrtvujete ni gram prazničkog raspoloženja.

Dozvolite da vam predstavimo Portonovi – i time odagnamo vaše muke prilikom odabira destinacije za predstojaće praznike (znamo da pritisak raste sa svakim novim decembarskim danom).

Već od 3. decembra, u primorsko naselje Portonovi ušao je praznični duh. Tu će ostati do 8. januara, pa tako imate dovoljno vremena da odlučite da li ćete otići na kraći pradah uoči praznika, produženi odmor, novogodišnji doček ili božićno slavlje. Ono što je sigurno jeste da, kada god da se odlučite na posetu, Portonovi će vam ponuditi jedinstveno praznično iskustvo.

Zašto biramo Portonovi?

Idilični predeli Bokakotorskog zaliva postaće magična scenografija za najraznovrsnije događaje. Od prazničnog bazara sa najboljom ponudom delikatesa do kreativnih radionica za najmlađe, nema sumnje da će Portonovi zadovoljiti svačije praznične snove. Odsjaj ukrasa i jedinstvena igra svetlosti i muzike pretvoriće ovo primorsko naselje u bajkovito utočište, idealno za dobar početak godine.

Ukoliko ste neodlučni kada da posetite Portonovi, dozvolite da vam pomognemo u odluci. Light, laser & music show, koji se održava od 14. do 18. decembra, jedinstven je događaj koji nećete želeti da propustite. Instalacija će uliti praznični entuzijazam čak i u najokorelije protivnike prazničnih manifestacija.

Portonovi će ugostiti i brojne muzičke zvezde, regionalne bendove i DJ-eve, pa je tako izvesno da vas očekuje dobar provod. Noć uvek možete produžiti u barovima i restoranima, čija ponuda će vas odvesti u najrazličitije krajeve sveta. Bićete u prilici da probate ukuse internacionalnih kuhinja, a da ne napustite Portonovi.

Ko ne bi želeo da uđe u (Porto)novu godinu noseći dobro raspoloženje koje budi pogled na morske talase? Ne kažemo to mi, to kaže nauka. Zvuk morskih valova potvrđeno snižava nivoe stresa, pa tako ne vidimo bolji način za ulazak u novu godinu.

Portonovi odagnaće sav teret koji nosite iz 2022. i odvešće vas u 2023. oplemenjene i nadahnute za novi početak. Ako nam ne verujete, proverite sami ove praznične sezone u naselju Portonovi, pa nam javite da li smo bili u pravu.

Foto: Portonovi

Učitati još
Zatvori