AirBnb apartman u Beogradu u koji želimo da se preselimo
AirBnb apartman u Beogradu u koji želimo da se preselimo

AirBnb apartman u Beogradu u koji
želimo da se preselimo

Koliko nam se samo puta dogodilo da ugledamo neki stan koji se iznaimljuje za potrebe privremenog boravka i pomislimo – mogao bih da živim ovde. U to ime, odlučili smo da napišemo poseban tekst o stanu u koji (trenutno) želimo da se preselimo.

Možda će nakon nekoliko vremena u našoj glavi to biti neko drugo mesto, ali danas vam predstavljamo apartman u Beogradu blizu Tašmajdana koji je okupirao naše misli.

Dnevna soba koja poručuje: Good vibes only

Znate one ljude koji tako lepo urede svoj prostor da ne možemo da zamislimo da se nekada u njemu osećaju loše? E pa, ovaj prostor je upravo primer za to. Toliko pozitivan i lep osećaj imamo samo dok gledamo fotografije, a možemo samo da zamislimo kako bismo se osećali da smo zaista tamo.

Ova soba definitivno nije – soba za tugu; već naprotiv, soba u kojoj možete osetiti samo pozitivne vibracije. Za malo pozitive, skrolujte dole.

Omiljeni ženski kutak

Koliko god da vodite brigu o sebi, bavite se skin care rutinama ili ne praktikujete ništa osim pomade nakon tuširanja, svakoj ženi ikada je kupatilo omiljena stanica u toku dana.

Pre nego što se pomolite da izdržite sutrašnji dan, zamislite da vaš hram izgleda upravo kao sa slika iz apartmana na Tašmajdanu. Nadamo se da vam je sada jasno zbog čega želimo da spakujemo sve svoje stvari i preselimo se ovde. Mada ko zna, možda smo to upravo manifestovali.

Malo drugačija tura na stranici Journal morala je da se završi ovako. Bilo da ste iz Beograda ili planirate da nas posetite, na našem portalu se nalazi zavidan broj tekstova koji mogu da vam pruže ideje i informacije korisne za boravak u gradu.

Ako ste završili ovde samo zbog toga kako biste videli kako izgleda stan u koji bi se preselili, nadamo se da vas nismo razočarali. U slučaju da je vaše estetično oko željno još fotografija enterijera, pronađite više tekstova na tu temu ovde.

Stan možete bukirati na AirBnb sajtu na linku.

 

Foto: AirBnb.com

Učitati još
Zatvori