Spoj urbanog stila & udobnosti: Rezidencijalna kula AFI Home Skyline postavlja nove standarde ekskluzivnog stanovanja – evo i zbog čega
Spoj urbanog stila & udobnosti: Rezidencijalna kula AFI Home Skyline postavlja nove standarde ekskluzivnog stanovanja – evo i zbog čega

Spoj urbanog stila & udobnosti: Rezidencijalna kula AFI Home Skyline postavlja nove standarde ekskluzivnog stanovanja – evo i zbog čega

Na atraktivnom događaju otvaranja prestižne rezidencijalne kule AFI Home Skyline, Beograd je dobio novi simbol luksuznog stanovanja. Veličanstvena kula sa 27 spratova i 147 ekskluzivnih stanova koji su namenjeni isključivo za iznajmljivanje, predstavlja vrhunski spoj urbanog stila i udobnosti. Svaki detalj unutar kule odiše savršenom estetikom i reprezentuje visok nivo funkcionalnosti, nudeći stanarima jedinstveno iskustvo života na vrhu.

AFI Home Skyline
AFI Home Skyline

Danas smo s ponosom otvorili vrata rezidencijalne kule AFI Home Skyline, predstavljajući vam novo poglavlje u stanovanju u Beogradu. U ovoj impresivnoj kuli, svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi pružio najviši nivo udobnosti i elegancije. Na ovaj način je upotpunjen Skyline kompleks koji smo gradili poslednjih šest godina, pri čemu je svaka kula posebna u svojoj funkcionalnosti i sadržaju, a sam kompleks postao prepoznatljiv simbol grada.  Hvala vam što ste se pridružili ovom posebnom događaju, i nadamo se da ćete uživati u istraživanju ovog jedinstvenog prostora kao što smo mi uživali u njegovom stvaranju, rekao je ponosno CEO kompanije AFI Europe Serbia, gospodin Adir El Al.

Savršeno mesto za modernog urbanog stanovnika

Renovirani park Tri ključa, ekskluzivni restorani i kafići pokazuju sveobuhvatnu pažnju investitora koji je dokazao da izuzetno vrednuje želje budućih stanara za ugodnim životom. Kao i da brine o lokalnoj zajednici. U okviru kompleksa se nalazi privatni bazen i luksuzno uređen spa i fitnes centar – Saruna Wellnes, koji čine ovaj prostor savršenim mestom za modernog urbanog stanovnika kome je pored svih pogodnosti obezbeđena i relaksacija nakon napornog dana.

Maksimalna udobnost i kvalitet

Stanovi u okviru rezidencijalne kule AFI Home Skyline su opremljeni italijanskim nameštajem čime je omogućena maksimalna udobnost i kvalitet. Ova prestižna lokacija za stanovanje u centru Beograda takođe nudi ono što je svima najpotrebnije, a to je miran san. Na raspolaganju imaju recepcionarske usluge tokom 24 časa, kao i video nadzor, profesionalno održavanje i podzemnu garažu na nekoliko nivoa.

Stanovi upotpunjavaju različite potrebe budućih stanara, uzimajući u obzir da se kvadrature kreću od 52 do 226 kvadrata. Fantastični pogledi iz stambenih jedinica pružaju posebnu čar. A raznovrsnost vizuelne lepote nenadmašiva – pogledi se pružaju preko centra Beograda, Kalemegdana, do reka, Avale i Hrama Svetog Save.

Svečanim otvaranjem AFI Home Skyline rezidencijalne kule, kompleks je konačno kompletiran, ističući posvećenost AFI Europe Serbia u stvaranju inspirativnog okruženja za buduće stanare.

Foto: Right/ Marko Tošković

Učitati još
Zatvori