Četiri proizvoda koja će zaštititi vaše nokte tokom zime
Četiri proizvoda koja će zaštititi vaše nokte tokom zime

Četiri proizvoda koja će zaštititi
vaše nokte tokom zime

Kako smo već uvaliko naglasili, sa smenom sezona dolazi i do neminovne promene u svakodnevnoj rutini koja podrazumeva negu kože, kose ili pak noktiju. Sve niže temperature zahtevaju i više hidratacije s obzirom na to da je vlažnost vazduha u tom periodu znatno niža. Nakon što smo postavili nekoliko ključnih pravila zimske verzije skincarea, došao je trenutak da prebacimo fokus sa kože lica na negu noktiju koju neretko zapostavljamo. Iako je nega imperativ tokom cele godine, ipak naši nokti zimi zaista pate. Upravo zbog toga, neophodno je da im posvetimo malo više pažnje nego tokom toplijih meseci. A, sada stavljamo podsetnik i na zimsku go-to listu stavljamo četiri proizvoda koji će nam sačuvati nokte tokom hladnih dana.

Healthy nails are the best nails

Nega noktiju jedna je važna koliko i skincare rutina, a u našoj nameri da očuvamo zdravlje noktiju beskompromisno će nam pomoći četiri ključna proizvoda koja su veoma jednostavna za upotrebu. Ono što je važno jeste da se ne odričemo ovih koraka i da uspostavimo svojevrsnu tradiciju koja će postati sastavni deo naše svakodnevice. First things first, krema za ruke i nokte je prva stanica i to ona za duboku hidrataciju kako bismo nadomestili nedostatak vlage tokom hladnijih dana. Zatim na red dolaze i maske za nokte kao jedan od nekonvencionalnijih proizvoda. Ipak, maska za nokte ima za cilj da dodatno nahrani i ojača nokte, a koliko je uvedete u noćnu rutinu veoma brzo ćete primetiti razultate.

Kada govorimo o nezi noktiju često nam prva misao biva treiranje zanoktica, jer najčešća prakta podrazume uklanjanje istih. Međutim, zanoktice nisu naši neprijatelji i one zapravo štite nokte, te je potrebno da mi štitimo njih. Ulje za nokte je odličan saveznik u borbi protiv nepovoljnih temperatura. Last but not least, proizvod koji zapostavljamo misleći da njegova uloga nije dovoljno značajna – baza. Providan lak koji daje prirodan sjaj istovremeno čuva pločicu nokta od spoljnih uticaja.

Četiri proizvoda za negu noktiju zimu

Hidratna krema za ruke i nokte

 

 

proizvoda
eveline glycerine hand cream

Maska za nokte

proizvoda
eveline peel-off sleeping mask

Ulje za nokte

proizvoda
galaxy professional honey cuticle care

Baza

galaxy professional base coat

Foto: Instagram (@anipzr), Eveline, Galaxy Professional

Učitati još
Zatvori