Revolucionarni wellness na obali Jadrana: Upoznajte Chenot Espace u One&Only Portonovi rizortu
Revolucionarni wellness na obali Jadrana: Upoznajte Chenot Espace u One&Only Portonovi rizortu

Revolucionarni wellness na obali Jadrana: Upoznajte Chenot Espace u One&Only Portonovi rizortu

One&Only Portonovi, idilični rizort smešten na slikovitoj obali Bokokotorskog zaliva, u Herceg Novom, predstavlja ultimativnu wellness destinaciju za jesen i zimu. Ovaj rizort je prvi One&Only koji nudi Chenot Espacetransformativno putovanje ka detoksikaciji i resetovanju organizma zasnovano na Chenot Metodi®, koja podrazumeva programe po meri i pionirske tretmane kreirane da poboljšaju vitalnost i optimizuju zdravlje tokom cele godine.

Chenot Espace – perfect escape

Chenot-ov inovativni pristup kombinuje principe tradicionalnog kineskog lečenja sa najnovijim naučnim dostignućima u medicini i najsavremenijom dijagnostičkom tehnologijom. Gosti započinju svoje wellness putovanje nizom testova, dizajniranih u skladu sa njihovim individualnim potrebama, što dovodi do kreiranja efikasnih i jedinstvenih, personalizovanih programa. Holistička dijagnostika, koju sprovode specijalizovani stručnjaci, ispituje važan niz fizioloških parametara, poznatih kao Chenot Lifestyle Biomarkers®, procenjujući uticaj životnog stila na vitalni status i procese starenja.

Personalizovan pristup

Nakon dijagnostičkih testova, za svakog gosta se kreira sofisticirani set prilagođenih tretmana i planova ishrane, koji sinergetski stimulišu eliminaciju toksina, povećavaju vitalnost, aktiviraju energetske kanale i ponovno uspostavljaju fiziološku ravnotežu. Moguće je izabrati sveobuhvatni jednosedmični program, pojedinačne tretmane, ili kraće programe koji se mogu neprimjetno uklopiti u vaš odmor na Jadranu.

Budući da ishrana predstavlja ključni stub Chenot metoda®, gosti One&Only Portonovi rizorta mogu da praktikuju personalizovani plan ishrane, pažljivo osmišljen da funkcioniše u sinergiji sa njihovim wellnes programima, i to u hotelskom restoranu La Veranda. Chenot dijeta je precizno formulisana da podrži samoizlečenje tela, očisti ga na ćelijskom nivou i olakša metaboličku ravnotežu. Ova niskokalorična dijeta aktivira telesne mehanizme posta, istovremeno osiguravajući kvalitetnu prehranu ćelijama i ne narušavajući ukus ili aromu.

U zoni čistog uživanja

Chenot Espace se prostire na čak 4.000 m2 i nudi najsavremeniju opremu i 28 soba za tretmane. U ponudi je niz ciljanih tretmana, od neuro-akustičnih tretmana duboke relaksacije, akupunkture i ozonske terapije, do intravenske terapije hranljivim materijama i hidro-kolon tretmana. Dijagnostika i tretmani spadaju u šest različitih odelenja: Medicinsko odelenje, Ljudske performanse, Medicinska estetika, Estetika, Hidroterapija, te Sport i fitnes.

Pored toga, Chenot Espace poseduje i sale za hidroterapiju i krioterapiju, saunu, parnu sobu, orijentalni Hammam i zatvoreni bazen, omogućavajući gostima pregršt opcija za opuštanje i regeneraciju. Tipsarević Luxury teniski klub sa dva profesionalna terena pruža vrhunske sadržaje ljubiteljima belog sporta na svim nivoima, dok najsavremeniji fitnes centar nudi privatne i grupne treninge uz najnoviju Technogym™ opremu. Takođe, za goste koji žele idealnu kombinaciju vežbe duha i tela, na raspolaganju su časovi joge na otvorenom, sa fascinantnim pogledom na zaliv, fascinantnu arhitekturu, baštu i bazene One&Only Portonovi rizorta.

Za više informacija ili rezervacije posetite: oneandonlyresorts.com.

Učitati još
Zatvori