Top 5: Najbolji serumi za rast obrva

Top 5: Najbolji serumi za rast obrva

Danas je cilj mnogih beauty entuzijastkinja postići guste i pune obrve. Ipak, nemaju svi ovu karakteristiku zapisanu u svojim genima. Postizanje gustih obrva može biti još veći izazov ako smo nekada preterivali u čupanju s pincetom. Od tada verovatno još imamo i neka retka mesta s čijim popunjavanjem se svakodnevno borimo ili se trudimo da zaboravimo na njih. Popunjavanje obrva uz pomoć olovki i raznih pomada je vrlo praktično rešenje i verovatno ne postoji make up torbica u kojoj se ne nalazi barem jedan od tih proizvoda. Sada postoje serumi za rast obrva koji mogu dugoročno da pomognu u tome da nam obrve postanu prirodno gušće.

Serumi koji vam mogu pomoći da postignete prirodno guste obrve

Najnoviji serumi za rast obrva dizajnirani su tako da pojačaju debljinu dlačica na obrvama te pomažu u podsticanju rasta dlačica na područjima koja su retka. Ipak, potrebno je strpljenje jer taj proces može potrajati od tri do šest meseci. Tokom tog vremena potrebno je biti uporan i dosledno nanositi serum da bi se postigli maksimalni rezultati. Trebalo bi da primetite neko poboljšanje za samo nekoliko nedelja, s obzirom na to da je ciklus rasta dlačica na području obrva kraći nego kod, na primer, kose.

Serumi za rast obrva sadrže peptide za podsticaj rasta zdravih folikula dlake. Oni sadrže i vitamine, poput biotina i pantenola, za jačanje dlačica. Uz to, njihove formule sadrže aminokiseline te biljnih ekstrakte i ulja, koja su tu da sprče ispadanje postojećih dlačica. Rezultat su obrve koje izgledaju punije te bi mogle da postide i neke slavne dame koje su poznate po svojim gustim lukovima – poput Lily Collins. U nastavku možete pronaći neke od najbolje ocenjenih seruma za rast obrva u 2021. godini. Ono što je najbolje jeste to što neke od njih možete koristiti i za rast i obnovu trepavica.

Beauty Garde serum za rast obrva
Beauty Garde Damage Control Lash + Brow Fortifier
BrowFood serumi za rast obrva
BrowFood Phyto-Medic Natural Eyebrow Enhancer
Revitabrow serumi za rast trepavica
Revitabrow Advanced Eyebrow Conditioner
Province Apothecary serumi za rast obrva
Province Apothecary Full Brow Serum
NeuBrow serumi za rast obrva
neuBROW® Brow Enhancing Serum

Foto: Instagram, Nordstrom, Net-a-porter, Feel Unique

Učitati još
Zatvori