Prirodna nega kože ovog leta: Izdvajamo omiljene proizvode lokalnih brendova za izradu sapuna
Prirodna nega kože ovog leta: Izdvajamo omiljene proizvode lokalnih brendova za izradu sapuna

Prirodna nega kože ovog leta: Izdvajamo omiljene proizvode lokalnih brendova za izradu sapuna

Oni koji se bore sa problematičnom kožom, verovatno su već upućeni u sve blagodeti prirodnih sapuna. U kombinaciji sa nežnim i mirisnim eteričnim uljima mogu se koristiti i u vidu aromaterapije. Ono što bi odmah trebalo da vas navede da sa industrijskih sapuna pređete na prirodne jeste  upravo njihov sastav. Ono što industrijske sapune čini lošijim izborom za vašu kožu jeste to što su oni sastavljeni od hemijskih jedinjenja deterdženata kojima su dodati jaki mirisi. Da li možete sebe da zamislite kako se kupate detržentom? Naravno da ne.

Ukoliko odlučite da pređete na prirodne sapune, možete biti potpuno sigurni u to šta stavljate na vašu kožu. Prirodni glicerin, eterična mirisna ulja, prirodna ulja (kokosovo, palmino), vitamini predstavljaju samo neke od zaista širokog spektra sastojaka.

Konzumiranjem prirodnih sapuna ujedno čuvate životnu sredinu, i pomažete lokalne preduzetnike. Mi smo izdvojili po jedan proizvod od svakog brenda kom smo sve do sada ostali verni. Nadamo se da ćemo na taj način da vam olakšamo put ka konzumiranju prirodnih sapuna ali i ostalih proizvoda.

@burimova

KUBO soaps

KUBO sapuni su pripremljeni od 100% prirodnih satojaka. Specifična kombinacija mirisnih nota, ulja i vitamina, čini njihove proizvode veoma lekovitima. U konsultaciji sa njima možete u odnosu na svoje potrebe i potrebe vaše kože odabrati najbolju mešavinu za vaše telo i kožu. Mnogi od njih imaju i efekat na umno stanje, te dubljom analizom proizvoda takođe možete praktikovati i ovaj vid nege. U ponudi imaju sapune i za žene, ali i za muškarce. KUBO soaps brend ima i odličnu liniju masažnih sapuna, te vam savetujemo da definitivno pronađete svog saveznika u kompletnoj nezi u njihovim proizvodima.

PREPORUKA PROIZVODA: Suncem okupan // Hidratacija + specifičan nežan citrusni miris

@kubosoaps
@kubosoaps

Sofi cosmetics

Sofi je brend koji je u poslednjih nekoliko godina veoma zastupljen brend kod žena koje preferiraju prirodnu kozmetiku. U ponudi umaju zaista zavidan broj proizvoda za negu lica i tela, a naši omiljeni proizvodi su njihovi prirodni sapuni i dezodoransi. Možemo da vam garantujemo da će vaša koža, pogotovo tokom letnjih dana, imati divan izgled i miris uz kombinaciju njihovih preparata za negu. Ono što je dobra vest jeste da imaju i svoja prodajna mesta u Beogradu i Novom Sadu. Ukoliko imate problem sa suvom kožom, njihova linija sapuna sa kozijim mlekom može vam pomoći da je oporavite, te vam preporučujemo da je isprobate.

PREPORUKA PROIZVODA: Aktivni ugalj & Glina // Dubinsko čišćenje

@sofi.kozmetika
@sofi.kozmetika

SOKO VITALLY SKIN CARE

O ovoj divnoj preduzetničkoj priči, detaljno smo pisali u jednom od prethodnih tekstova. Na red je došlo da, odaberemo i njihove omiljene proizvode. Kozmetika je pravljena na planini Tari i potpuno je prirodnog sastava. Kao i bredn Sofi, SOKO poseduje širok asortiman proizvoda za negu kože, međutim, smatramo da po kvalitetu najviše prednjače njihovi sapuni. U odnosu na svoj tip kože možete u konsultaciji sa nima da odaberete i svoj sapun. Nama se definitivno dopalo to što je zaista svaki proizvod pripremljen od satojaka koji se uzgajaju u našoj zemlji, na Tari. Ukoliko ste ljubitelj „ostataka od sečenja sapuna“ u njihovoj maloj radnji možete poručiti u gramima i razne sapunčiće i isprobati ih sve i to veoma pristupačno.

PREPORUKA PROIZVODA: Šipurak & roze glina // Za osetljivu i suvu kožu

@soko_skincare
@soko_skincare

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori