Prirodna i domaća kozmetika kojom možemo umiriti simptome atopijskog dermatitisa

Prirodna i domaća kozmetika kojom možemo umiriti simptome atopijskog dermatitisa

Kozmetika ima samo jedan zadatak – da neguje! MOJO je kozmetički brend koji se bavi proučavanjem atopijskog dermatitisa, osvojio nas je svojim proizvodima, ali i vizualnim identitetom za koji je zaslužna Matea Roksandić. Ova mlada mama dolazi iz Lužana u blizini Slavonskog Broda, a već deset godina živi u Rijeci.

MOJO kozmetika

Brend prirodne kozmetike izdvaja se iz mora brendova svojom čistoćom i ciljem – a on je pomoći svima koji se bore sa atopijskim dermatitisom. Osobe koje boluju od atopijskog dermatitisa imaju suvu kožu koja je popucala, zateže, ljušti se, svrbi, osim toga je upaljena i crvena

Najkvalitetnije sirovine

Koža je ogledalo imunog sistema i jako je bitno čime je negujete. Svaka koža je, bez obzira kako izgleda, zaslužila hranljive i umirujuće sastojke. Reč je o inovativnim kozmetičkim proizvodima pri čijoj se izradi koriste najkvalitetnije sirovine i moderan dizajn ambalaže.

Uz proizvode za negu kože, Matea održava onlajn edukacije i predavanja te nudi usluge individualnog savetovanja. Matea je osmislila i koncept grupne i individualne edukacije u kojoj kombinuje fitoaromaterapiju s medicinskim znanjem.

MOJO Calming Cream je krema za intenzivnu negu, zaštitu i smirivanje izuzetno suve i osetljive kože, kao i atopiji sklone kože lica i tela dece i odraslih. Svi proizvodi su podvrgnuti rigoroznom testiranju sigurnosti, kvaliteta te su dermatološki ispitani, a nedavno su predstavili i novi proizvod – MOJO penu za kupanje i umivanje kože sklone atopiji.Već danas svoje prirodne proizvode možete naručiti putem web shopa i društvenih mreža – Facebook i Instagram.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori