Podkasti koji vam mogu pomoći da prevaziđete određene karijerne izazove
Podkasti koji vam mogu pomoći da prevaziđete određene karijerne izazove

Podkasti koji vam mogu pomoći da
prevaziđete određene karijerne izazove

Svakodnevno, mnogi od nas, suočavaju se sa manjim ili većim izazovima u karijeri. Bez obzira na to koliko godina imate, da li ste na samom početku poslovnog puta, ili pak imate izgrađenu karijeru, podkasti koje smo izdvojili mogu vam pomoći da dodatno osnažite svoju ličnost i prevaziđete izazove. Branša izgra veliku ulogu kada je reč o potencijalnim poteškoćama. No, jedno je sigurno. Svako od nas bez obzira na opis posla suočava se i sa svima zajedničkim problemima. Burnout, mobing, zauzimanje stava, razgovor sa nadređenima, kreiranje autentičnosti i slično. Zbog toga savetujemo da istražite podkaste koje smo predložili i naravno odaberete teme koje odgovaraju trenutnoj situaciji u kojoj se nalazite. Uz mnoštvo saveta, duhovitih i kreativnih iskustava, ali i ispovesti, ovi podkasti nude novi uvid u poslovni svet.

Pexels - George Milton
Pexels - George Milton

The Art of Speaking Up

Umetnost govora ili The Art of Speaking Up je podkast koji osnažuje profesionalne žene da ostvare svoje ciljeve u karijeri pomažući im da savladaju veštine komunikacije i govora. Podkast ima za cilj da motiviše, zabavi i podseti žene fokusirane ka karijeri da bez obzira sa čime se bore, na kraju je sve moguće postignuti. Pored saveta kako da ostvarimo ciljeve uz pomoć pregovaranja, emisija nudi praktične savete vezane za napredak u karijeri. Neki od njih tiču se postavljanja ciljeva, traženje novog posla, upravljanje stresom, pregovaranje o platama i još mnogo toga.

 

Ted Business

Ukoliko želite da dobijete na jednom mestu veliki broj inspirativnih biznis priča koje vas mogu osnažiti da pokrenete promenu i u privatnom životu, Ted Business je podkast za vas. Veliki broj istaknutih preduzetnika, psihologa i generalno ljudi koji imaju veliki uticaj na odgovornim pozicijama dele svoje savete, inovativne tehnike i pristupe koje bi svako od nas trebalo da primeni u svom poslu. Takođe, ovaj podkast je definitivno namenjen i mladima koji se nalaze na početku svog karijernog puta.

How I Built This

Guy Raz, host podkasta intervjuiše najpoznatije svetske preduzetnike kako bi saznao kako su izgradili svoje kultne brendove. U svakoj epizodi, osnivači otkrivaju duboke, intimne trenutke sumnje i niz neuspeha.Ddele uvide o svom konačnom uspehu i kako su do njega došli. Ovo je podkast koji sadrži niz majstorskih saveta koje možemo primeniti na sve sfere u životu. Kako do kreativnosti, kako se nositi sa liderstvom i kako prevazići izazove svih vrsta. Idealan podkast za preduzetnike.

 

Foto: Pexels – George Milton; Spotify

Učitati još
Zatvori