Negujuće maske sa kojima će kosa biti nahranjena i negovana tokom celog leta

Negujuće maske sa kojima će kosa biti
nahranjena i negovana tokom celog leta

@gisou

Leto je tu, a produženi vikendi postaju omiljeni vid bega od vreline grada. Ako ste među onima koji su se uputili na more, verujemo da ste i posebnu pažnju poklonili nezi tela, lica i kose, kako bi sunčevi zraci i morska so imali što manji negativni uticaj. U letnjoj sezoni kosa trpi zbog velike izloženosti suncu i morskoj soli, pa nakon odmora često izgleda suvo i beživotno. Naravno, o njoj treba brinuti i u slučaju da celo leto provedete na gradskom asfaltu, jer sunčevi zraci ne štede nikoga! U takvim situacijama, najbolje rešenje su hranjive maske za kosu, koje je nužno koristiti tokom cele godine, kako bi kosa bila nahranjena, negovana i zdrava. Ipak, poseban akcenat se na njih stavlja upravo u letnjim danima.

Bez „slamnatog“ efekta na kraju leta

@gisou

U vrućim, ljetnim danima naša koža žudi za pojačanom hidratacijom, no kao što mijenjamo beauty rutinu

U vrućim, letnjim danima naša koža žudi za pojačanom hidratacijom. Elem, kao što menjamo rutinu nege lica na prelasku iz zimske u letnju sezonu, tako se treba pobrinuti i oko nege kose. Kako kosa nakon letovanja ne bi izgubila svoj sjaj i oblik, nužno je da u letnjoj kozmetičkoj torbici ostavite posebno mesto za hranljive maske – one će spreciti isušivanje i neprijatan svrab temena glave, koji se neretko javlja nakon povratka sa godišnjeg odmora.

Prilikom odabira najbolje maske za kosu, bilo bi dobro posavetovati se sa frizerom jer nema svaki proizvod isti efekat. Bitno je i posvetiti se samom proizvodu i utvrditi kako i koliko često sme i treba da se koristi. Istražili smo ponudu hranljivih maski za kosu i izdvojili 10 proizvoda koji će biti odlični saveznici u letnjim vrućinama i smanjiti “slamasti ” efekat nakon povratka sa godišnjeg odmora u gradsku vrevu.

Gisou Honey Infused Hair Mask
Garnier Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia
Kérastase Résistance Masque Thérapiste
L’Oréal Professionnel Mythic Oil
Milk Shake Natural Care Active Yogurt
maska za kosu
Nature Box Apricot
maska za kosu
Sisley Hair Rituel Regenerating Hair Care Mask With Four Botanical Oils
maska za kosu
Sensai Hair Intensive Mask maska za kosu
maska za kosu
Alfaparf Semi di Lino Diamond Illuminating Mask
maska za kosu
John Frieda Detox & Repair Masque
maska za kosu
Leonor Greyl Masque Fleurs De Jasmin

Foto: Instagram (@gisou), Gisou, Notino, Douglas

Učitati još
Zatvori