Ovaj health resort u Austriji posetile su mnoge influenserke – otkrivamo i zašto
Ovaj health resort u Austriji posetile su mnoge influenserke – otkrivamo i zašto

Ovaj health resort u Austriji posetile su mnoge influenserke – otkrivamo i zašto

Danak brzine stila života takozvanog novog doba plaćamo svi, a mnogi od nas bezuspešno pokušavaju da pronađu balans između posla, privatnih obaveza i kvalitetnog sna.

Sa naprednom tehnologijom dostupne su nam različite preventivne analize celokupnog organizma, a saveti za razne vrste balansirane ishrane i detoksa lako se mogu pronaći na internetu. Ipak, nije na odmet jednom godišnje ugasiti sve elektronske uređaje i uputiti se na jednu od mnogobrojnih health resort destinacija (najpopularnije su one u Švajcarskoj i Austriji), gde neko za par dana može uz pomoć raznih metoda da vam resetuje um i telo.

Da li ste čuli za MAYRLIFE Altaussee?

Ovaj poznati Medical Health Resort nalazi se u srcu Austrije, okružen prirodom, svežim planinskim vazduhom i neverovatnim pejzažima. Sam dolazak na ovu destinaciju je iskustvo za sebe, ali to je tek početak.

Mnogi dolaze ovde upravo da regenerišu i optimizuju svoj imuni sistem, a uz balansirane obroke, dnevne aktivnosti koje su bazirane na zdravstvene preglede i tretmane stručnjaka možete dobiti adekvatne savete kako da, nakon napuštanja ovog resort-a, nastavite pravilno da se ophodite prema svom telu i umu.

Holistički pristupi u lečenju ne fokusiraju se samo na fizičke komponente, već za cilj imaju da podjednako utiču i na psihu svakog posetioca. Pristup svakom posetiocu je stopostotno individualan i personalizovan, nakon što se pri dolasku odrade krvna slika i osnovni pregledi celokupnog tela. Takođe, kako je ishrana jedna od najvažnijih komponenti za održavanje balansiranog života, na ovakvim mestima imaćete priliku da testirate obroke koji transformišu život iz korena.

Health resort
@clairerose
@clairerose
@clairerose
@clairerose
Health resort
@clairerose
@clairerose

I influenserke imaju dušu

Koliko god javno mnjenje dan danas na neki način ismeva posao influensera i poredi ga sa hedonističkim načinom života, nije sve baš onako kako izgleda. Stalna putovanja, mnogo vremena provedenog u avionu, stvaranje kontenta i neprestani odlasci na određene promotivne aktivnosti mogu da iscrpe organizam – pogotovo ukoliko između čestog menjanja kontinenata, vremenskih zona i klime nemate adekvatan odmor.

Tako su influenserke (da bi nas, logično, influensovale) kraj godine rezervisale za svoj lični detoks i odmor, a mnoge su se uputile upravo u MAYRLIFE Health Resort. Za početak pravimo baby steps i savetujemo vas da odete do Fruške Gore ili obližnje planine i na par dana se izolujete od svega, a ukoliko ste spremni za avanturu višeg tipa sve detalje možete pronaći na sajtu ovog čarobnog mesta u Austriji.

Učitati još
Zatvori