Ovaj health resort u Austriji posetile su mnoge influenserke – otkrivamo i zašto
Ovaj health resort u Austriji posetile su mnoge influenserke – otkrivamo i zašto

Ovaj health resort u Austriji posetile su mnoge influenserke – otkrivamo i zašto

Danak brzine stila života takozvanog novog doba plaćamo svi, a mnogi od nas bezuspešno pokušavaju da pronađu balans između posla, privatnih obaveza i kvalitetnog sna.

Sa naprednom tehnologijom dostupne su nam različite preventivne analize celokupnog organizma, a saveti za razne vrste balansirane ishrane i detoksa lako se mogu pronaći na internetu. Ipak, nije na odmet jednom godišnje ugasiti sve elektronske uređaje i uputiti se na jednu od mnogobrojnih health resort destinacija (najpopularnije su one u Švajcarskoj i Austriji), gde neko za par dana može uz pomoć raznih metoda da vam resetuje um i telo.

Da li ste čuli za MAYRLIFE Altaussee?

Ovaj poznati Medical Health Resort nalazi se u srcu Austrije, okružen prirodom, svežim planinskim vazduhom i neverovatnim pejzažima. Sam dolazak na ovu destinaciju je iskustvo za sebe, ali to je tek početak.

Mnogi dolaze ovde upravo da regenerišu i optimizuju svoj imuni sistem, a uz balansirane obroke, dnevne aktivnosti koje su bazirane na zdravstvene preglede i tretmane stručnjaka možete dobiti adekvatne savete kako da, nakon napuštanja ovog resort-a, nastavite pravilno da se ophodite prema svom telu i umu.

Holistički pristupi u lečenju ne fokusiraju se samo na fizičke komponente, već za cilj imaju da podjednako utiču i na psihu svakog posetioca. Pristup svakom posetiocu je stopostotno individualan i personalizovan, nakon što se pri dolasku odrade krvna slika i osnovni pregledi celokupnog tela. Takođe, kako je ishrana jedna od najvažnijih komponenti za održavanje balansiranog života, na ovakvim mestima imaćete priliku da testirate obroke koji transformišu život iz korena.

I influenserke imaju dušu

Koliko god javno mnjenje dan danas na neki način ismeva posao influensera i poredi ga sa hedonističkim načinom života, nije sve baš onako kako izgleda. Stalna putovanja, mnogo vremena provedenog u avionu, stvaranje kontenta i neprestani odlasci na određene promotivne aktivnosti mogu da iscrpe organizam – pogotovo ukoliko između čestog menjanja kontinenata, vremenskih zona i klime nemate adekvatan odmor.

Tako su influenserke (da bi nas, logično, influensovale) kraj godine rezervisale za svoj lični detoks i odmor, a mnoge su se uputile upravo u MAYRLIFE Health Resort. Za početak pravimo baby steps i savetujemo vas da odete do Fruške Gore ili obližnje planine i na par dana se izolujete od svega, a ukoliko ste spremni za avanturu višeg tipa sve detalje možete pronaći na sajtu ovog čarobnog mesta u Austriji.

Učitati još
Zatvori