Is it (Instagram) official? Bella Hadid ima novog dečka
Is it (Instagram) official? Bella Hadid ima novog dečka

Is it (Instagram) official? Bella
Hadid ima novog dečka

Mlađa sestra Hadid nestala je sa modnog radara nakon što se na krako povukla kada je njena lajmska bolest ponovo ušla u akutno stanje. Iako su postojale naznake da će se Bella uskoro vratiti na pistu, protekli mesec mode prošao je, nažalost, bez nje. A, kako su američki mediji izveštavali, supermodel je ovih meseci, osim lajmske bolesti, lečila i slomljeno srce. Bella i Marc Kalman raskinuli su nakon dve godine veze. Fast forward, omiljena manekenka nove generacije naizgled ima novog dečka i svi se odjednom pitaju ko je Adan Banuelos.

Ko je Adan Banuelos?

Bella Hadid uslikana je u Teksasu kako se drži za ruke sa, kako mediji navode, kaubojem Adanom Banuelosom. Naizgled običan dečko iz  Teksasa sin je prvog Amerikanca meksičkog porekla koji je primljen u Kuću slavnih. Takođe, Adan je velika zvezda u svetu jahanja i jedan je od najmlađih i najuspešnijih u svojoj profesiji. Iako nije u potpunosti jasno kako su se upoznali, možemo da pretpostavimo da ih je obostrana ljubav prema konjima svakako spojila. Bella Hadid nastoji da privatan život zadrži za sebe s obzirom na to da smo o njoj i nekadašenjem partneru The Weekndu znali gotovo sve.

Prvi put je objavila fotografije sa Marcom Kalmanom na svom Instagram profilu 2021. godine, kada je zvanično obelodanila romansu. Tokom narednog perioda, međutim, češće smo viđali fotografije koje je Marc uslikao, a na kojima je Bella, nego zajedničke. Iako su se pojavljivali nekoliko puta u javnosti, Bella i Marc svoju romansu uglavnom su održavali privatnom, i van očiju javnosti. Osim sporadičnih dateova koje bi paparazzo uslikao dok bi par šetao ulicama Njujorka, svakako.

Update

Sada, osvanule su najnovije fotografije na kojima je Bella ponovo pozirala sa svojim konjima, a pažnju fanova privukla je pretposlednja fotografija u nizu. Na njoj se Bella i Adan drže za ruke i osmehuju. Ipak, njegov lik nije u potpunosti otkriven, a izostao je i tag. Možda je Bella odlučila da nakon high profile veza sada isproba novu taktiku? Ako je sudeći po osmesima – it’s working.

Bella Hadid i Adan Banuelos, Instagram

Foto: Prodimedia, Instagram @bellahadid

Učitati još
Zatvori