Zara Home proizvodi za negu tela koji će upotpuniti vaše spa dane kod kuće
Zara Home proizvodi za negu tela koji će upotpuniti vaše spa dane kod kuće

Zara Home proizvodi za negu tela koji će
upotpuniti vaše spa dane kod kuće

Znamo da je među vama mnogo skincare fanatika, kao i ljubitelja svega čistog, lepog i estetičnog. Zato je Zara Home naša prva stanica kada su u pitanju proizvodi koji će biti izloženi u našem domu. Ukoliko ste fanovi at home spa dana gde se potpuno posvetite nezi tela i kože, imamo proizvode koji se moraju naći u vašem kupatilu. Ovaj put pronašli smo beauty dodatke za negu tela koji  će u isto vreme biti korisni i ispuniti srca svih ljubitelja minimalizma.

Sunđeri, rukavice i peškirići

Često se dešava da se u kupovini jedino fokusiramo na same proizvode za negu kože i tela, a da zaboravljamo važnost dodataka koji će nam pomoći u tome. Međutim, pored prelepe kolekcije dodatka za piling kože tela koji nudi Zara Home, nema razloga da to tako i ostane. Bilo da su u pitanju sunđeri ili rukavice za piling tela, rezultat će biti isti.  Oni će vam pomoći da skinete sve mrtve ćelije kože, kao i da proizvodi koji koristite zapravo dobro urade svoj posao. Naravno, osim što će vam izuzetno značiti za vašu skincare rutinu, savršeno će izgledati na vašim kupatilskim policama.

SUNĐER ZA TELO OD BAMBUSA I FROTIRA
SUNĐER ZA PILING TELA OD PAMUKA I JUTE
PEŠKIR ZA LICE OD BAMBUSA
RUKAVICA ZA PILING S BAMBUSOM
OKRUGLI SUNĐER KONJAC
KERAMIČKI PILING

Beauty dodaci

Slatki, a opet funkcionalno nužni beauty dodaci koje Zara Home ima u svojoj ponudi, večito se nalaze na našoj listi želja. Trake i gumice za kosu, češljić za kosu i mekane papuče. Svi će savršeno upotpuniti vaš spa day kada se odlučite za dan opuštanja i nege.

KARIRANA TRAKA ZA KOSU OD PAMUČNOG FROTIRA
KARIRANA GUMICA ZA KOSU OD FROTIRA
DRVENI ČEŠALJ
LANENE PAPUČE S OTVORENIM PRSTIMA I DETALJEM NA TABANICI

Pilinzi, šamponi i ulja

Naravno, sve ovo ne bi bilo potpuno bez mirišljavih i negujućih proizvoda koji brinu o našem telu i kosi. Zara Home nudi raznovrnu ponudu najlepših mirisa u vidu pilinga za telo, ulja i šampona. Nas je posebno zaintrigirao čvrst šampon za kosu koji će se definitivno naći u našem kupatilu.

PILING ZA TELO COTTON SATIN
PILING ZA TELO ALMOND MUSK
ČVRST ŠAMPON COTTON SATIN
KREMA ZA RUKE I TELO ALMOND MUSK
ULJE ZA TELO ALMOND MUSK
ULJE ZA TELO COTTON SATIN

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori