10 super cool stvari iz Zara Home-a za koje nismo znali da nam trebaju
10 super cool stvari iz Zara Home-a za koje nismo znali da nam trebaju

10 super cool stvari iz Zara Home-a za
koje nismo znali da nam trebaju

Ako ste ljubitelj kupovine super slatkih, ali ne za život neophodnih stvari (jer ko nije), ovo je prava rubrika za vas. Skoknuli smo do Zara Home-a da bacimo pogled na tek pristiglu kolekciju a pažnju su nam privukle super cool stvarčice.  Vodimo vas kroz “sve mi treba a ništa mi nije neophodno” šoping listu a vi probajte da odolite ovim stylish komadima za kuću koji slede:

#1 Silikonski kalupi za sladoled

Dolazi vam neko veće društvo ili želite da obradujete decu homemade sladoledom? Ovakve ideje uvek bolje zvuče u teoriji nego u praksi jer se pravljenje sladoleda u kućnim uslovima uglavnom završi katastrofalno. To nas svakako neće sprečiti da kupimo ove genijalne silikonske kalupe za sladoled. Kao dodatak dolazi i sklopiva činija, takodje od 100% silikona. U njoj možete napraviti savršeni preliv vrlo jednostavno i brzo, bez bespotrebnog  trošenja dodatnih sastojaka. Takodje, ovi kalupi sadrže poklopac koji pomaže da se sladoled izoluje od drugih mirisa u zamrzivaču i sprečava prolivanje. 

#2 I-D MAGAZIN 367, naslovna Romeo Beckham, MART 2022. 

Ako nas pitate, knjige svetskih modnih kuća potpuni su passe. Kao dekorativni sadržaj na stolu ili fashion podmetač za kafu preporučujemo i-D magazin. Ovo martovsko izdanje ima 7 različitih naslovnih strana za isti sadržaj a neke od njih možete naručiti online na zara home sajtu. Više od 40 godina i-D je poznat kao glavni izvor inspiracije u svetu mode, a 2012. godine pridružio se porodici VICE Media. Izdanje obuhvata zvezde u usponu na naslovnici i najnovije modne, stilske i muzičke vesti.

#3 Dekorativne etikete od papira

Ako ste ljubitelj old school načina pisanja poruka i pakovanja poklona, etikete od recikliranog kraft papira čekaju da ih kupite. Reciklirani papir se dobija od papirnog otpada tokom proizvodnje nekih drugih proizvoda. Taj otpad se obrađuje i time se smanjuje potrošnja neobrađenog materijala. U pakovanju dobijate 20 dekorativnih etiketa kojima ćete nekome ulepšati specijalne dane ili prilike. Postoje dve dimenzije etiketa koje možete koristiti zavisno od situacije ili veličine poklona.

#4 Kašike od stakla u bojama

Priznajte da ništa sladje i instagramičnije iz asortimana Zara Home-a niste videli u skorije vreme! Pakovanje od 6 dekorativnih kašika u bojama leta savršen je dodatak za svaki dom. Ako pravite summer coctail party ili čak običnu limunadu, detalj u vidu ove kašike daće šmek samom serviranju pića. Na kraju dana, zašto uvek i samo za druge – možete i svoju jutarnju kafu promešati ovim prelepim kašikama i vedro krenuti u novi dan.

#5 Mirisni osveživač za odeću u spreju 

Podjednako je važno da pored mirisa parfema po kojem smo prepoznatljivi, isto tako naš dom poseduje odredjenu mirisnu notu. Ovaj puderast, nežan i čist parfem za negu vaših tkanina iz Zara Home-a možete naći pod mirisnom aromom White Powdery. Sprej neutrališe mirise u odevnim predmetima, jastucima, ćebićima i tepisima. Takodje, može se upotrebiti i za prskanje sobe kako bi se postigao željeni miris koji dugo traje.

#6 Viseća stolica sa jastukom

Nadjite nam osobu koja ne sanja da ima ovu viseću stolicu u svom domu, bilo da je u pitanju terasa, dvorište ili čak enterijer. Bonus kod ovog proizvoda je što se može zakačiti da visi u vašoj dnevnoj ili spavaćoj sobi. Stolica se prodaje u neutralnoj bež boji i sjajno se uklapa uz svaki vid enterijera ili eksterijera. Pletena užad pričvršćena su na okvir od bagremovine i mogu podneti preporučenu težinu do 110kg, a uz nju idu i dva jastuka za veću udobnost. Sigurni smo da se do kraja čitanja ovog teksta ona već našla u vašoj digitalnoj korpi. 

#7 Silikonski radio i bluetooth zvučnik

Idealna stvar za leto, putovanja i mnogo vode u okolini s obzirom da je ovaj silikonski radio otporan na prskanje. Preporučeno vreme punjenja preko USB priključka trebalo bi da bude 4 sata, nakon toga aparat može da radi 20 sati bez prestanka. Može se koristiti kao bluetooth zvučnik a poseduje i okretnu oldschool antenu za bolji prijem signala ako ste na nekoj zabačenoj plaži. Estetsko rešenje ovog proizvoda nas, pored svih njegovih pogodnosti, naprosto tera da ga posedujemo!

#8 Etikete od platna i kože

Ove platnene etikete za razrstavanje odeće iz Zara Home-a mogu da nam koriste na više načina. Na primer, možemo ih okačiti na vešalice ukoliko nam garderoba stoji u zaštitnim platnenim kesama i na papir napisati šta se nalazi unutra. Takodje, možemo ih kačiti na kofer ili ručni prtljag sa ispisanim ličnim podacima kako bi nas lakše našli ako nešto izgubimo. Pored toga što su korisne, moramo da priznamo da su ove etikete takodje vrlo stylish.

#9 So za kupanje 

Ukoliko volite dosta vremena da provodite u kupatilu, u svoju beauty rutinu morade da ubacite ovu so za kupanje. Pored prelepog mirisa pod aromom Almond Musk, ovaj proizvod sadrži himalajsku so, cenjenu od davnina zbog svoje čistoće i visokog sadržaja minerala. Pakovanje je u vidu staklene bele posude, idealne za dekoraciju kupatila. Uputstvo nalaže da se dve kašike stave u kadu punu vode i  sačeka par minuta kako bi mirisna so dala svoj pun efekat.

#10 Tegla za hranu za kućne ljubimce

Svi koji imaju kućne ljubimce za svoje sustanare znaju problematiku sa presipanjem krane iz velikih kesa i pakovanja u njihove činije za jelo. Ovu emajliranu teglu sa hermetičkim poklopcem za čuvanje hrane možete dopunjavati na nedeljnom nivou i držati je blizu mesta gde ih hranite. Tako velike kese od više kilograma hrane na miru možete odložiti na neko hladno i suvo mesto.

Učitati još
Zatvori