Wishlist: Summer Fridays balzam za usne
Wishlist: Summer Fridays balzam za usne

Wishlist: Summer Fridays balzam za usne

Osnivač brenda Summer Fridays Marianna Hewitt uvek izgleda tako negovano, da odmah poželimo sve proizvode koje ona osmisli/koristi. Summer Fridays je počeo kao beauty brend koji proizvodi maske za lice (svi znamo za Jet Lag), i u početku je imao samo dva proizvoda u svom asortimanu. Sada je taj product range dosta širi, a na našoj Whishlist-i našli su se njihovi balzami za usne.

Da li Summer Fridays balzami za usne worth the buzz?

Najtraženiji lip balm sezone definitivno je peptide lip treatment brenda Rhode koji je osnovala Hailey Bieber. S obzirom da je on većinu vremena rasprodat, našli smo next best thing: Summer Fridays balzam za usne. Ovaj proizvod se prvenstveno prodavao u 3 varijante:

  • Lip Butter Balm Brown Sugar
  • Lip Butter Balm Vanilla
  • Lip Butter Balm Vanilla Beige

Nedavno mu se pridružio i novi ukus: Lip Butter Balm Poppy, koji je savršen miks mandarine, grejpfruta i pomoranže, i koji usnama daje prirodni rumenkasti sjaj.

Svi balzami za usne dubinski hidriraju, zahvaljujući veganskom vosku kao glavnom sastojku. Ovaj proizvod je osvojio i nagradu magazina Allure, a možete ga naći na internacionalnom Sephora sajtu. On dolazi u recikliranom pakovanju, veganski je i naravno cruelty free.

Mi smo bili dovoljno radoznali da smo naručili da testiramo i proverimo da li je worth the buzz, javljamo utiske!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori