Wishlist: Tiffany Baguette
Wishlist: Tiffany Baguette

Wishlist: Tiffany Baguette

Dve jako moćne svetske kuće, Tiffany & Co i Fendi, udružile su se i pružile nam savršenu tirkiznu varijantu Fendi Baguette modela: Tiffany Baguette. Jasno vam je da ovo remek delo u famoznoj tirkiznoj Tiffany nijansi odmah stavljamo na svoju Wishlist-u.

Tiffany
Tiffany Baguette
Tiffany Baguette
Tiffany Baguette

Fendi i Tiffany & Co logo ujedinjeni na jednoj šnali

Jako bitan fun fact je taj da su  Fendi i Tiffany & Co  logo maltene spojeni i ugravirani u šnalu koja se nalazi na prednjem delu tašne. Postoje varijacije na temu, negde je T izdvojeno u vidu cirkona, dok je na nekim drugim modelima u tirkizno plavoj boji, po kojoj je sam brend oduvek bio prepoznatljiv. Sve u svemu, sjajne ideje kao i sam dizajn.

Tiffany Baguette

Fendi Baguette kao modni kult

Modna kuća Fendi na na njujorškoj nedelji mode prošle nedelje obeležila je 25 godina postojanja čuvene Fendi Baugette. Nju je prvobitno dizajnirala Silvia Venturini Fendi davne 1997. a ova torba se danas može naći u raznolikoj paleti boja, tekstura i materijala. Silvia je jedini član poznate Fendi porodice koja trenutno radi za ovu modnu kuću, kao kreativni direktor za aksesoar, menswear i dečiju kolekciju.

Svi se sećamo rečenice koju je Carrie izgovorila u trećoj sezoni serije Sex & The City:

„It’s not a bag. It’s a Baguette.“

Od tog dana, ova torba je zvanično postala deo kulta ljubitelja mode, i tu je i dan danas. Na nedavnoj reviji, obeležavanjem 25 godina postojanja ove torbe, dat je omaž upravo Baguette modelu. Nama je za oko zapala tirkizna Tiffany verzija, koja je radjena u saradnji sa brendom Tiffany & Co.

Na reviji smo videli dve verzije torbe, a Bella Hadid je čak prošetala i mini mini opciju u vidu priveska oko vrata. Definitivno, i bez pogovora, Wishlist materijal.

Bella Hadid
Bella wearing Tiffany Baguette
Details
Tiffany Baguette
Bella Hadid Tiffany Baguette
Tiffany Baguette mini
Tiffany Baguette

Foto: Imax; Instagram @kg_elitestyling; @allabstyle; @ruba

Učitati još
Zatvori