Beauty trick: Kako postići visoki sjaj na nogama uz pomoć SPF-a u spreju
Beauty trick: Kako postići visoki sjaj na nogama uz pomoć SPF-a u spreju

Beauty trick: Kako postići visoki sjaj na
nogama uz pomoć SPF-a u spreju

Mali beauty trikovi su oni koji razlikuju dobru od odlične beauty rutine, stoga smo u neprestanoj potrazi za onim najboljima koje možemo implementirati u našu svakodnevnicu. Trikovi poput mešanja eteričnog ulja i kreme za telo, ili matiranje lica pomoću rizli, nisu nužno prakse do kojih bismo došli sami. Međutim, zahvaljujući ljubaznim strancima na društvenim mrežama koji su spremni da podele svoje najbolje beauty tajne, možemo isprobati ovakve metode i sami za sebe. Ovoga puta, u pitanju je trik jedne TikTok kreatorke koja je podelila njen način kako postiže visoki sjaj na nogama za čuveni supermodel legs izgled. Odgovor jednostavno glasi: SPF u spreju.

@anastaziadupee

SPF za visoki sjaj na nogama

Modna TikTok kreatorka iza profila @boringbb, više puta je privukla pažnju naizgled besprekornim nogama koje gotovo uvek karakteriše visok sjaj i retuširan izgled kože. Kako su korisnici ove društvene mreže bili i više nego znatiželjni oko načina na koji se postiže ovaj izgled, Julia je bila i više nego spremna da otkrije svoju beauty tajnu. Videi u kojima kreatorka prska SPF u spreju na svoje noge, rezultirajući u neverovatnom izgledu sjajne kože, prikupili su više miliona pregleda i lavinu pozitivnih reakcija.

Kako kreatorka nalaže, sve što vam je potrebno za ovakav sjaj na nogama jeste SPF u spreju koji nakon prskanja nećete razmazivati. Da, mirisaćete na kremu za sunčanje, jer to i jeste ono što stavljate na vaše telo, ali dodatna zaštita od sunca nikad nije na odmet.

U nastavku pogledajte kako trik izgleda na delu, kao i koje proizvode smo pronašli za postizanje ovog izgleda.

@boringbb

Replying to @skinnyratbaby @Neutrogena sponsor me please 🤣 #beautyhacks #beautytips #summervibes

♬ original sound - Julia

Predlog proizvoda

Neutrogena Ultra Sheer Sunscreen Spray, SPF 30
AVENE SUN SPREJ SPF 30 MIST
Velnea Sun transparentni sprej za sunčanje SPF 30

Foto: Instagram, Neutrogena

Učitati još
Zatvori