Zara lansirala nove proizvode za stilizovanje kose
Zara lansirala nove proizvode za stilizovanje kose

Zara lansirala nove proizvode za
stilizovanje kose

Da, dobro ste čuli. Poznati španski retailer u svoju ponudu uvrstio je još jednu liniju proizvoda za stilizovanje kose. Nakon što je ovaj high-street brend zavladao modnom industrijom, ne tako davno uplivao je u beauty vode sa prvim makeup proizvodima, kao i kolekcijom parfema koji neretko podsećaju na high-end brendove, a koje smo vam uveliko predočili u vidu pristupačnijih alternativa poznatih mirisnih nota.

Bilo kako bilo, Zara se ovog puta okrenula ka kreiranju produkta za tretiranje kose. Ono što ne možemo da osporimo jeste da su dosadašnji proizvodi iz beauty kategorije bili zaista zavidnog kvaliteta, te da su nam neretko bili go to izbor. Upravo zbog toga, ne sumnjamo da su i hair (care) proizvodi jednako kvalitetni, a da je njihova pristupačnost takođe neosporiva.  A, nakon glitter serije proizvoda Zara je predstavila i EVERYDAY BASICS liniju koja uključuje šest proizvoda.

EVERYDAY BASICS with Zara and Guido Palau

Nova beauty era španskog brenda uključuje dodatnih šest proizvoda za tretiranje kose. Naime, linija je formulisana i dizajnirana u saradnji sa genijalnim Guidom Palauom, a reč je o spreju za kosu, penu za dodatni volumen, balzam za kosu, dry texturizing sprej, curl aktivator i sprej za feniranje.

Glitter in gold

Ukoliko ste u periodu praznika zakoračili u najbližu Zara radnju zasigurno vas je dočekala prava glitter manija. Shodno tome, španski brend je upravo tada lansirao liniju hair care proizvoda pod simboličnim nazivom Glitter in gold koja za cilj ima postizanje izgleda kose koji Zarini modeli tako nonšalantno furaju. Linija je dizajnirana u saradnji sa upravo sa celebrity frizerom Guidom Palauom koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri radio sa Naomi Campbell i Christy Turlington, kao i sa modnim kućama Ralph Lauren i Marc Jacobs.

Linija je uključivala četiri proizvoda. Od toga su dva za stilizovanje kose, a dva vrsta aksesoara – Gold Gel i Gold Glitter Spray, kao i Gold Bobby Pins i the Gold Comb.

Kaia Gerber zvezda Zara Hair kampanje

Popularni model Kaia Gerber osvanula je na početnoj stranici Zarinog oficijalnog sajta i to kao zvezda prve Zara Hair kampanje zajedno sa dugogodišnjim saradnikom i kreatorom obe linije za stilizovanje kose, Guidom Palauom.

Učitati još
Zatvori