Zara ima odličan duplikat Rijaninog omiljenog parfema
Zara ima odličan duplikat Rijaninog omiljenog parfema

Zara ima odličan duplikat
Rijaninog omiljenog parfema

Iako za beauty proizvode poput onih za negu lica ili pak makeupa, pa i parfema važi mantra da je neophodno izdvojiti veću sumu novca, ponekada je neminovno da se držimo na on budget režima. Upravo u tim trenucima trudimo se da pronađemo povoljnije alternative koje „rade posao“ i ne štete našoj koži, te se neretko okrećemo društvenim mrežama. Tako smo pronašli duplikat popularniog Dior ulja za usne, kao i odličnu zamenu za luksuzne parfeme i to Zarine verzije.

Imajući to u vidu, još jednom smo poslušali svojvrsne Tik Tok eksperte koji tvrde da su pronašli idealan dupe parfema koji Rihanna najviše voli da nosi.

A ko ne bi želeo da miriše kao Riri?

Rihanna’s favourites

Rihanna je odavno priznala da joj je all time favuorite parfem Love don’t be shy brenda Kilian koji se zaista visoko kotira na listi najčuvenijih mirisa. Ovaj parfem spada u kategoriju slatkastih mirisa, a bazne note su mu upravo mošus, karamel, šećer, vanila. Takođe, često je okarakterisan i kao cvetni parfem, jer se u gornjim i srednjim notama nalaze cvet narandže, ruža, iris, jasmin, bergamont, neroli i dr.

Koji Zarin parfem je u pitanju?

Konačno odgovaramo na pitanje. Reč je parfemu iz zvanične Barbie kolekcije koji sadrži sličnu formulu. Naime, mirisne note koje prožima novi Zara Barbie parfem jesu narandža i neroli. U srednjim notama ih prati ruža u prahu, cvet narandže i doza vanile.

Prilično slično, složićete se.

 

duplikat
duplikat

Ovaj proizvod je trenutno sold out, a mi se nadamo da će Zara uskoro lansirati restock.

Foto: Instagram, Zara, Metropoliten

Učitati još
Zatvori