Watermelon Glow Dew Balm SPF je novi viralan proizvod brenda Glow Recipe
Watermelon Glow Dew Balm SPF je novi viralan proizvod brenda Glow Recipe

Watermelon Glow Dew Balm SPF je novi
viralan proizvod brenda Glow Recipe

Glow Recipe je promenio igru u industriji lepote, i vrlo brzo postao jedan od kult favorita u čije se proizvode skincare fanatici kunu. Nadovezujući se na uspeh njihove voljene Watermelon Glow liniije i obožavanog Watermelon Glow Dew Drop seruma, Glow Recipe predstavio je ovaj proizvod u novom formatu. U pitanju je Watermelon Glow Dew Balm sa SPF-om koji je nedavno postao viralan na društvenim mrežama, kako zbog svog inovativnog novog formata, tako i zbog njegove formulacije i izvanrednih sastojaka.

Watermelon glow dew balm

Kao što kreatori brenda objašnjavaju, opsesija lubenicom kao ključnim sastojkom u njihovim proizvodima potiče od korejske tradicije umirivanje kože korom od lubenice u slučaju toplotnog osipa prouzrokovanog jakim suncem. Nakon malo istraživanja, pokazalo se da je lubenica bogata vitaminima, antioksidansima i aminokiselinama, stoga je njen ekstrat u skincare proizvodima moćan sastojak koji pruža brojne prednosti za kožu. On duboko hidrira kožu i pomaže joj da postigne zdrav, „plump“ izgled.

Watermelon Glow Dew Balm, pored svojih hidrirajućih svojstva, ima SPF 45 i štiti od UVA i UVB zraka. Jedan od takođe najvažnih sastojaka ovog proizvoda je niacinamid koji pomaže u vidljivom smanjenju fleka kože i hiperpigmentacije njegovim redovnim korišćenjem.

Ono što izdvaja Watermelon Glow Dew Balm je njegova jedinstvena tekstura koja se transformiše iz balzama u ulje nakon što se nanese na lice. Nakon nanošenja, balzam se bez napora topi u kožu, pretvarajući se u lagano ulje koje pruža duboku hidrataciju bez osećaja težine ili masnoće.

Skincare ljubitelji i beauty fanatici su na društvenim mrežama iskazali svoje oduševljenje proizvodom, i već sada se čini kao favorit kada je u pitanju SPF koji ćemo nositi ovog leta.

Foto: Instagram (@mangomoniica, @serumsavvy), Sephora

Učitati još
Zatvori