Beauty Insider: Nova veganska kozmetika inspirisana uljem od koštica grožđa – Grus formula
Beauty Insider: Nova veganska kozmetika inspirisana uljem od koštica grožđa – Grus formula

Beauty Insider: Nova veganska kozmetika inspirisana uljem od koštica grožđa – Grus formula

Journal Insider ovog puta vodi do novog brenda na beauty radaru, a reč je o Grus Filozofiji koja staje u jednu reč – Beatitudo! što na latinskom znači biti srećan! Grus je kozmetika za svakog ko voli svoju kožu kroz male, svakodnevne rituale. Koži pruža najbolju negu koja ne trči sprint nego maraton. Svaki od proizvoda iz linije za negu lica je veganski i inspirisan uljem koštica od grožđa. 

Grus kozmetika
Grus kozmetika

wine & shine

Ime brenda na latinskom znači ptica ždral i simbolizuje lepotu, gracioznost, svetlost i slavljenje života. Grus proizvodi su pravljeni od najkvalitetnijih sastojaka koji pored redovne nege, čine osnovu za lepu kožu lica. Grus priča je počela pre dve godine, uz čašu vina, među vinogradima, u Srbiji. Mirisi u proizvodima su takođe inspirisani sortama grožđa kao i ambalaža koja bojama, materijalima i strukturom podseća na put od vinove loze odnosno vinograda, preko pažljivo odabrane boce vina, do uživanja u mirisu i ukusu.

Grus kozmetika
Grus kozmetika

good skin / good mood / good day

Grus Formula je savremen koncept na bazi prirodnih sastojaka udruženih sa aktivnim komponentama poslednje generacije. Zajedno obezbeđuju visoku efikasnost u težnji da koža lica bude što elastičnija i mekša. Svaki od proizvoda sprečava staranje kože i duboko je hidrira, a zbog svog antimikrobnog i antioksidativnog dejstva sprečava pojavu akni i odličan je saveznik u težnji da se koža zaštiti od oštećenja prouzrokavnih suncem. 

Grus kozmetika

24/7 skincare

Svaki od Grus proizvoda pored naziva ima i broj koji označava vreme kada je najbolje naneti proizvod na lice. Grus porodicu čine krema za negu i regeneraciju kože SUPER FOOD 11pm, uljani serum za regeneraciju i negu kože MIDNIGHT RECOVERY 00, krema za intenzivnu hidrataciju kože WATER BOTTLE 07am i balzam za negu i hidrataciju usana LIP LOVER 24/7. Pridružiće im se uskoro još jedan proizvod, a to je jedinstvena piling maska WINE SPA 10pm koja će upotpuniti priču o blagodetima koje ulje koštica od grožđa ima za kožu lica.

Uljani serum za regeneraciju i negu kože

Uljani serum Midnight Recovery je namenjen intenzivnoj hidrataciji i regeneraciji kože. Formula utiče i na povećanje elastičnosti i mladalačkog izgleda kože. Midnight Recovery aka 11 pm se preporučuje u kasnim večernjim satima odnosno pre odlaska na spavanje. Idealan je u kombinaciji sa jednom od dve kreme koje brend ima u ponudi. Nanosi se nakon kreme, na suvo ili vlažno lice, po potrebi, nekoliko puta u toku nedelje. Kod izrazito suve kože, serum se može nanositi svakodnevno ali nakon što koža lica upije kremu koja je prethodno nanesena. Od sastojaka koji ovaj serum čine magičnom regeneracijom za vašu kožu izdvajaju se ulje semenki grožđa, ulje arnike, bisabolol, vitamin E.
Grus kozmetika
Grus kozmetika

Krema za negu i regeneraciju kože

Krema Super Food je namenjena regeneraciji i lipofilno-hidroksilnom balansiranju kože. Dugotrajnom upotrebom izjednačava ten i površini kože daje uniformni izgled i sjaj. Naročito je pogodna za  dnevnu negu mešovitog tipa kože i/ili noćnu negu suve kože. Peptidni kompleks utiče na pojačanu produkciju kolagena i elastina, smanjuje dubinu finih bora i vidljivo podlmlađuje izgled kože. Od sastojaka koji ovu kremu čine super hranom za vašu kožu izzdvajaju se hijaluronska kiselina male molekulske mase, pantenol, ulje semenki grožđa, matrixal peptidni kompleks, pentilen glikol i ekstrakt semenki grožđa.
Grus kozmetika
Grus kozmetika

Krema za intenzivnu hidrataciju kože

Druga krema iz Grus portfolija je Water Bottle namenjena svakodnevnoj i intenzivnoj hidrataciji kože lica. Brzo i efikasno oporavlja suvu kožu i vraća joj svež izgled i sjaj. Preporuka je da se koristi u ranim jutarnjim satima, nakon jutarnjeg umivanja. Upotrebljava se po potrebi i više puta u toku dana, a odlična je i kao podloga za šminku i ispod prajmera, čvrstog ili tečnog pudera. Kožu održava dugotrajno hidriranom i sprečava stvaranje iritacija i nastanak suvih delova. Brzo se upija i ukoliko je potrebno može se nanositi pre noćne kreme ili uljanog seruma za dodatni efekat dubinske hidratacije. Od sastojaka koji ovu kremu čine savršenom dozom hidratacije za kožu izdavaja se ulje semenki grožđa, vitamin E, puter od semenki grožđa, ekstrakti semena grožđa i belog čaja, hijaluronska kiselina velike molekulske mase,  tetrapeptid-21.
Grus kozmetika
Grus kozmetika

Fotografije: Ivona Despotović @ivona_despotovic

Učitati još
Zatvori