Znamo kako da vaše obrve budu besprekorne tokom celog dana i za to vam je potreban jedan proizvod
Znamo kako da vaše obrve budu besprekorne tokom celog dana i za to vam je potreban jedan proizvod

Znamo kako da vaše obrve budu besprekorne tokom celog dana i za to vam je potreban jedan proizvod

Journal beauty radar uvek je u potrazi za proizvodima koji će upotpuniti, unaprediti i olakšati našu beauty&care rutinu. Zato nas posebno raduje kada na našu must listu možemo dodati one proizvode za koje smo sigurni da će nam olakšati postizanje zahtevnog cilja kakav su savršeno oblikovane i obojene obrve. Brend Syoss predstavio je set za bojenje obrva Syoss Brow Tint, koji pomaže u postizanju definisanih obrva. Upravo ovaj proizvod našao se među beauty novitetima koje smo imali priliku da isprobamo i predstavimo unutar našeg Journal Xmas Box-a. U nastavku, donosimo sve detalje o benefitima i načinu primene seta.

Otkrijte savršenu boju za vaše obrve uz Syoss

Syoss Brow Tint je nova linija boja za obrve dostupnih u tri različite nijanse (svetlo smeđa, tamno smeđa i crna) koje će naglasiti vaš prirodni izgled i istaći vašu individualnost. Zahvaljujući profesionalnoj formuli za bojenje obrva koja se koristi u frizerskim salonima, Syoss set pruža dugotrajan rezultat uz samo nekoliko koraka. Krema ima glatku teksturu, što omogućava jednostavno i ravnomerno nanošenje četkicom. Zahvaljujući preciznom aplikatoru, postizanje definisanih obrva nikada nije bilo lakše.

Besprekorne obrve tokom celog dana ili večeri

Osim što naglašavaju vašu lepotu, Syoss boje za obrve takođe donose osećaj samopouzdanja koji dolazi sa savršeno definisanim obrvama. Bez obzira da li idete na posao, sastanak, ili večernji izlazak, možete biti sigurni da će vaše obrve ostati besprekorne tokom celog dana ili večeri. Sa Syoss trajnim i profesionalno inspirisanim bojama za obrve, vaša lepota će biti istaknuta na najbolji mogući način.

Ovaj set omogućava do 10 aplikacija profesionalnog bojenja obrva kod kuće koje savršeno dopunjuju svaki izgled. Za savršeno istaknut prirodan izgled obrva uz Syoss Brow Tint.

Syoss: Bogato nasleđe i naučno zasnovane inovacije

Syoss je pokrenut u Osaki u Japanu 1977. godine. Zajedno su ga razvili profesionalni frizeri, stilisti i koloristi, obezbeđujući profesionalna rešenja za kosu za žene i muškarce. Ova saradnja je rezultirala kreiranjem proizvoda koji su prilagođeni različitim tipovima kose i stilovima.

Japan je poznat po stalnoj potrazi za izvrsnošću, bezvremenskom lepotom i estetikom, jednostavnim ritualima i negovanim izgledom. Inspirisan upravo njim, u Syossu leži bogato nasleđe koje se ogleda u pristupu prema naučno zasnovanim inovacijama, visokokvalitetnim formulama, negujućim sastojcima i posvećenosti održivosti. Stručnjaci za kosu i naučnici su se posvetili pronalaženju inovativnih formula i sastojaka koji pružaju vrhunsku negu kose. Kroz godine, Syoss je usavršavao svoje proizvode, postavljajući nove standarde u industriji.

Foto: Syoss promo/ Instagram @syoss

Učitati još
Zatvori