Summer Fridays ima kremasto rumenilo koje je istovremeno i šminka i skincare
Summer Fridays ima kremasto rumenilo koje je istovremeno i šminka i skincare

Summer Fridays ima kremasto rumenilo koje je
istovremeno i šminka i skincare

Brend Summer Fridays poznat je po svojim skincare proizvodima. Ipak, u zadnje vreme su se ‘bacili’ i u make up vode, i za sada im dobro ide. Sve je krenulo toniranim balzamom koji možete koristiti umesto tečnog pudera, ali njega ipak nisu klasifikovali kao make up proizvod, već kao poslednji korak dnevne skincare rutine.

Sada su svoj asortiman odlučili da još malo prošire, pa su izbacili kremasto rumenilo. Osim što je taj tip proizvoda sada ultra popularan, on koži daje blistav i svež izgled. Summer Fridays rumenilo takođe nije brendirano kao komad šminke, već kao hibrid skincare-a i make up-a. Dakle, još jedan korak u vašoj dnevnoj rutini nege.

Summer Fridays rumenilo koje neguje

Za početak su lansirane tri nijanse ovog proizvoda: Heat Wave, Warm Desert i Pink Skies. Sve tri mogu se koristiti na obrazima, kao i na usnama. Formula je obogaćena hijaluronskom kiselinom i glicerinom, što je sjajno za dodatnu hidrataciju.

Za razliku od drugih kremastih rumenila, Summer Fridays rumenilo se, prema uputima brenda, nanosi direktno na kožu. Zatim se lagano utapkati prstima, kako bi se ravnomerno stopilo sa kožom. Lagane je teksture i pokrivne moći, a koži daje prirodan rumenkast izgled. Cena mu je 28 dolara, odnosno oko 3.000 dinara.

Sve tri nijanse zapravo dobro idu uz svaki ten

Nijansa Heat Wave je duboko crvena, Pink Skies sveže roza, a Warm Desert je nijansa karamele, koja licu datje toplinu. Rumenila se savršeno kombinuju sa ostalim Summer Fridays proizvodima, pogotovo toniranim balzamom koji smo već spomenuli. Još ako na to, kao završni korak, dodate njihov balzam za usne – složićete savršen ‘clean girl’ izgled koji je već neko vreme jako popularan.

Sa svim tim koža će izgledati zdravo, hidrirano i blistavo. Summer Fridays proizvodi nemaju sulfate ni parabene, nisu testirani na životinjama, veganski su i pakovanja se mogu reciklirati. Na kraju još valja napomenuti da su ovi proizvodi savršeni ako volite prirodni look. Ako tražite jaku prekrivenost i kožu kao fotošopiranu, ovi proizvodi vam to neće pružiti.

*U našoj Wishlist rubrici su se skoro našli Summer Fridays balzami za usne, sa kojima možete upotpuniti clean girl look.

Tekst je preuzet sa sajta Journal.hr

Foto: Instagram (@summerfridays)

Učitati još
Zatvori